Hotellielämää Lienzissä.

Saavuimme maanantaina iltapäivällä Grazista Lienziin ja majoituimme puolen kilometrin päähän koskelta sijaitsevaan kohtuu edulliseen Sport hotelliin. Erityisesti säätilan ja -ennustuiden takia ajattelimme nautiskella loppureissun ilman kärvistelyä ja trangioiden kolistelua. Säätilan takia kuivien melontavarusteiden pukeminen hotellin lämmössä on erittäin miellyttävää eikä kuuma suihku melonnan päätteksikään ole pahasta. Ainut miinus hotellissa on internetyhteyden puuttuminen.

Näkymät hotellin parvekkeelta.

Joessa vesi on korkealla, vesi jäätävän kylmää ja hontto todella haastava eli melko pitävä, todella nopea, ylämäki todella jyrkkä ja räiskyvä. Tuomas kävi melomassa maanantaina lyhyen setin ja maanantaiaamuisen apteekkireissun jälkeen alkoi elämä voittamaan minullakin, joten eilen ja tänään aamulla runsaan ja maukkaan hotelliaamiaisen päätteeksi kävimme melomassa reilun tunnin ja eilen illalla toisen samanlaisen setin. Aamuisin vesi on ollut noin kymmenen senttiä iltaa matalampi ja stoppari aavistuksen helpompi ja pitävämpi. Meidänkin porukassa mielipiteet honton hyvyydestä vaihtelevat hyvinkin reilusti.

Päivisin olemme kuluttaneet aikaa kierrellen kaupunkia ja ostamassa tuliaisia lukuisista urheilu- sekä melontavarusteliikkeistä sekä luonnollisesti aterioimassa.

Pari kuvaa melonnoista.


Tuomaksen voltti.


Harrin godzilla.Harrin voltti.


Tuomaksen godzilla.


Jylhä näkymä stopparilta ylävirran suuntaan.

Pienen lisämausteen melomaan lähtöön täällä Lienzissä (Tuomaksella Grazissa) toi melontavarusteiden todella perusteellinen puhdistus niihin Bratislavassa pesiytyneistä todella iljettävistä hyönteisistä. Niitä oli molempien varusteissa ja kajakeissa useita kymmeniä. Emme tunne kyseisten hyönteisten lajia, mutta ulkonäön perusteella elämme uskossa, että ne kykenevät erittäin kivuliaaseen pistokseen tai puremaan.


Perjantaina puoliltapäivin alkaa alkuerät ja finaalit melotaan lauantaina.

Kommentit

  1. Good luck on friday boys! And thank you Google for translating your strange language for me! Show the europeans what´s it all about! //Erik

    VastaaPoista

Lähetä kommentti