Lienzin lopputulokset & paluu Suomeen

Lauantaina Lienzissä oli vuorossa semifinaalit ja finaalit. Semeissä sain onnistuneen sarjan, ollen 4. ja näin selvitin tieni finaaliviisikkoon. Miesten sarjan muut finalistit olivat Peter Csonka, Simon Strohmeier, James Bebbington ja Daniel Herzig. Finaalissa Bebbington, Csonka sekä Strohmeier erottuivat selkeästi joukosta ja he korjasivatkin mitalit edellämainitussa järjestyksessä. Kärkikolmikon kisasarjoihin kuului mm. tricky whoot, phonix monkeyt, mc nastyt ja voltit. Itse onnistuin finaalisarjassani kohtuullisesti sijoittuen neljänneksi. Omat kisasarjani koostuivat pääasiassa volttiliikkeistä; voltit eteen sekä takse ja kummankin käden space godzillat. Ensi vuoden EM-kilpailut pidetään kyseisessä hontossa, joten neljättä sijaa on hyvä lähteä parantamaan samaan paikkaan.

Laitan kaikkien sarjojen tarkat tulokset, jahka sellaiset löydän.


Harri Lienzissä


Maxime Renault, Ranska


Lienzissä oli myös Tevan pahvilaatikkokisa


Plattling tulvii



Sunnuntaina suuntasimme kohti Plattlingia, joka oli kotimatkamme varrella. Rankkasateiden vuoksi vesi oli noussut 2-3 metriä siitä, kun olimme siellä kaksi viikkoa sitten olleet. Teltta- ja parkkipaikat olivat paksun vesikerroksen peitossa. Vesi oli edelleen todella kovassa nousussa, niinpä ensimmäisen puolen tunnin jälkeen hetkellisesti unelma-aaltona ollut ensimmäinen aalto siloitui ja kun muutkaan aallot eivät enää vakuuttaneet, niin suuntasimme illalla kohti Augsburgia. Kävimme kahteen kertaan ihastelemassa slalomradan pohjanmuotoja ja odottelemassa josko vettä tulisi, mutta se jäi pelkäksi haaveeksi.


Haaveeksi jäi myös 200km/h

Maanantai-iltana saavuimme Travemûndeen, josta alkoi pitkä lauttamatka, päättyen tänä aamuna Helsinkiin. Harrilla on paluu arkeen huomenna Vaalimaalla. Itse pidän pari vapaapäivää ja siirryn töiden pariin vasta viikonloppuna Tornion-ja Pitejoelle

Kommentit