Mitalisadetta PM-kisoista

No niin, nyt on saatu PM-kisat melottua. Maajoukkueringistä mukana olivat minä, Teemu, Mikael ja Satu. Suomalaisia edustivat myös Kai Heltola, Paula Suurseppä ja Aapo Halonen.

Kisapaikka vaihtui noin viisi kertaa vielä muutaman viimeisen päivän aikana. Jölgen lopetti toimintansa jo ennen kuin ehdimme meloa siinä, mutta Playrunilla hieman Jölgenistä ylöspäin oleva aalto Dölgen alkoikin toimia. Kävimme siinä tiistaina kaksi settiä ja aalto tuntui aika hyvältä. Minulta ja Teemulta roundhouseja, pari blunttia ja donkey flipin yrityksiä sekä Teemulta yksi onnistunut voltti (Kukaan muu ei siinä tainnut volttia tehdä). Mikulta mm.McNastyja, clean bluntteja ja felixejä.

Vasta keskiviikkona, kisa-aamuna saimme kuulla että vesi on nousut sen verran yöllä että Dölgen ei toimikaan ja että kisat pidetäänkin hontossa nimeltä Bubblemachine. Olimme käyneet siinä kerran ja silloin se tuntui aika huonolta, kyllähän siellä pari kärryä ja volttia teki mutta kovasti kolisi ja takaisinveto oli miltei pelottava, välillä meinasi happi loppua. Kisapäivänä hontto oli paremmassa kunnossa ja kärryt ja split wheelit pyöri ihan kivasti, voltit kolisivat mutta kyllä ne sieltä pohjasta aika hyvin lähti. Myös spinnejä sai tehtyä.

Junnumiehissä oli mukana viisi norjalaista sekä minä ja Teemu, ja Suomi otti kaksoisvoiton. Minulle tuli kirkkain (210p.) ja 40 pistettä köyhempänä Teemulle hopea (170p.).

Juuso haukkaa happea kuplakoneessa

Teemu pyörittää kärryjä

Miehissä Miku (350p) tuli toiseksi heti Kandalais-Norjalaisen Tyler Curtisin (400p) jälkeen. Ruotsin Mats Wålsdet oli kolmas ja Aapo Halonen neljäs (150p).

Miku & Phonics Monkey

Aapon valtava

Kovatasoisessa naisten sarjassa voiton vei norjan Mariann Saether (170p), toiseksi tuli britti Lowri Davies (140p) ja Satu (120p) meloi hienosti pronssille. Paula oli naisten sarjan seitsemäs. Historiallisesti naisia oli kisoissa enemmän kuin miehiä!

Satu kauhoo volttia

Paulan kärrynpyörä

Pappasarjassa tuli vielä yksi mitali suomelle kun Kai Heltola meloi ansaitusti mestaruuteen.

Heltola ja kärryt

Tarkemmat tulokset ja pisteet laitamme tänne kun saamme ne.

Kommentit