Karsinnat puolivälissä...

Miesten kisojen karsinnat on saatu käyntiin ja noin puolet miehistä on nyt melonut. Mukana näissä erissä olivat myös Suomen Samuli Suokko ja Mikael Lantto. Samulin ensimmäiset runit eivät menneet aivan putkeen ja pientä varmisteluakin näkyi, mutta viimeisellä runillaan Samuli pääsi viimein kunnolla vauhtiin ja teki 253 pisteen suorituksen. Tästä kaikesta saatiin 351 pisteen yhteistulos ja Samulin jatkoonpääsy on hieman tiukalla. Mikaelin ensimmäinen runi päättyi jo aika alkuvaiheessa yli pyörineeseen air screw:n mutta toisella runilla pankki räjähti 670 pisteen arvoisesti ja kolmas runi olikin pelkkää iloittelua ja siitä pisteet 690. Näillä 1360 pisteellä Miku on tällä hetkellä neljäntenä ja varmasti jatkossa.


Costa Rican Carlos esitti kisojen ensimmäisen suorituksen.

Kanadan Billy Harris meloi myös ensimmäisessä heat:ssa ja veti isosti, ollen tällä hetkellä kokonaispisteissä toisena, heti Slovakian Peter Csonkan jälkeen.

Samulin ilmava Felix

Samulin Bluntit olivat hienoa katsottavaa!

Kisojen päätuomari Jasper antamassa Mikaelille lupaa ensimmäiseen suoritukseen.

Mikun massiivinen vasurin Clean Blunt

Mikun Air Screw:t pyörivät varmasti.

Tämä voltti räjäytti katsomon täysin!! Kenellekkään ei enää ollut epäselvää kuka on Mikael Lantto! Jatkopaikka oli myös tässä vaiheessa varmistettu.

Nyt odottelemme kunhan Kurosen Miika saa vuoronsa parin tunnin sisällä ja sitten vielä toiseksi viimeisessä heat:ssa melovat Tuomas Kuronen ja Tuomas Kaukola. Karsinnat ovat kuitenkin venyneet jo nyt jonkin verran, joten valon riittäminen voi olla hyvinkin tiukassa. Onneksi rannoille on asennettu lisää valonheittimiä, joten eiköhän miesten karsinnat saada vielä tänään vietyä läpi. Lisää blogi-päivitystä luvassa heti kun loput Suomalaiset saavat karsintasuorituksensa loppuun.

Kuvat: Mikko Wendelin (Canon 450D)

Kommentit