Suomalaiset liekeissä neljännesvälierissä

Thunin MM-kisojen neljännesvälierät ovat päättyneet ja suomalaiset "rokkasivat" ja saivat yleisön liekkeihin sateisessa säässä!! Paula Suursepän suoritukset olivat hänen parasta antiaan ja toivat Paulalle kuudennen sijan ja samalla paikan semifinaaleihin! Paulan pisteet hurjat 301. Tuomas Kurosen ensimmäinen runi oli loistava ja hän oli erittäin hyvissä asemissa sen jälkeen mutta kaksi seuraavaa epäonnistuivat hieman ja finaalipaikka jäi vain muutaman onnistuneen tempun päähän. Kuitenkin 800 pistettä yhteensä.

Viimeisessä heatissa Mikael Lantto pääsi areenalle muiden maailman huippujen kanssa. Samassa erässä meloivat Billy Harris (CAN), Stephen Wright (USA), Peter Csonka (SVK) sekä Nick Troutman (CAN). Miku ei jättänyt mitään arvailujen varaan vaan paukutti heti ensimmäisellä runillaan muille luun kurkkuun (kova luu). Mikun toinen runi meni samaa rataa ja yhteispisteet 1563!! Ainoastaan Kanadan Nick Troutman pystyi parempaan, laittamalla tauluun numerot 1743. AWESOME! Miku siis päivän kakkonen ja semifinaalit kutsuvat huomenna, samoin kuten Paulalla.

Kuvia päivän tapahtumista...

Paula odottelemassa vuoroaan akanvirrassa.

Paulan iso round house.

Ruotsin Maria Lindgren jäi valitettavasti juuri semifinaalin ulkopuolelle ollen 11.

Tupin temput riittivät 19. sijaan.

Miku the hymypoika.

Kamerat seurasivat tarkasti Mikun suorituksia.

Nick Troutmanin takuuvarmat air screwit pyörivät jälleen miehen ykkössijalle.

Kisat jatkuvat huomenna semifinaalien merkeissä joissa kymmenestä melojasta viisi pääsee sunnuntain finaaliin. Huomiseen kisapäivään kuuluu kaikki sarjat joten tapahtumia riittää koko päiväksi. Suomen K1 melojat pääsevät vauhtiin vasta illan hämärtäessä, mutta blogia päivitämme heti kun taas tapahtuu.

Kuvat: Mikko Wendelin (Canon 450D)

Kommentit