Toisenlaista melontaa Kuubassa.

Tuli tehtyä vähän erilainen melontareissu ja vietettyä pari viikkoa Karibian auringon alla, kommunismin kehdossa Kuubassa. Melontaa pystyi harrastamaan meressä Rainbow:n sit on top-kajakeilla ja tuntemattomaksi jääneillä, erittäin huonoilla n. 2.5 kiloa painavilla meloilla. Melonta rajoittui ainoastaan tyynen sään melontaan, kun lupaa tuuliselle Atlantille ei tullut rannan todella runsaiden, terävien korallien takia johon aallot murtuivat ja olisivat saattaneet aiheuttaa kokeneellekin koskimelojalle hyvin ikäviä vammoja. Koskimelontaa maassa ei tiettävästi harrasteta jo välineiden puutteen, sekä valtaosan vuodesta täysin kuivana olevien jokien takia.

Muita aktiveetteja rannalta sen sijaan löytyi runsaasti pyöräilystä ja ratsastuksesta katamaraani purjehdukseen sekä snorklaukseen, jota tulikin harrastettua miltei joka päivä kristallin kirkkaassa vedessä upeiden koralleiden sekä käsittättömän monen värikkään kalan seurassa. Uutena lajina tuli harrastettua palmuissa ja puissa kiipeilyä jota suosittelenkin lämpimästi. Myös kulttuuria ja valokuvausta tuli vähän harrastettua.

Suomeen paluu olikin sitten odotettua karumpi ja autoa sai kaivaa Lentoparkista reilut puoli tuntia ja siltikin tarvittiin vielä työntöapua.

Kommentit