Avajaishumua ja menestystarinaa

Tervehdys sateisesta ja hiostavasta Itävallasta! Eilinen päivä päätettiin kisojen virallisten avajaisten merkeissä ja tunnelma oli katossa. Lienzin kaupungin pormestari piti ehkä kilpailuhistorian hauskimman ja varmasti yhden muistettavimmista puheista ja juoma sekä ruokatarjoilu kruunasi illan. Pienestä ruokamyrkytyksestä toipuneena tänä aamuna sitten vaelsin itse kisapaikalle tuomaroimaan kilpailut avannutta OC sarjaa.

Suomen joukkueen menestys avauspäivänä sai valmentajankin hymyilemään! Kilpailu urakan aloittivat juniori pojat sekä naiset. Juniori pojissa molemmat maamme edustajat, Juuso Karttunen 5. sekä Teemu Väliahdet 10. meloivat itsensä kymmenen joukkoon ja näin jatkavat perjantaina melottavissa semifinaaleissa!! Myös naisissa Jonna Kuronen näytti kyntensä ja repaisi itselleen sijan 8. ja näin on myös mukana perjantaina semifinaali osuudella. Paula Suurseppä sen sijaan koki pientä epäonnea ja hänen valtava voltti tipahti pois hontosta ja Paulan kohdalta kisat päättyivät tähän päivään.

Suomen joukkue avajais tunnelmissa

Avajaiset pidettiin keskiaikaisessa linnassa ja kun urheilijoita on 170 ja jopa 19 eri euroopan maasta, niin tunnelmaa riitti pitkälle iltaan...

Tuomas "Moppi" Kaukolakin häkeltyi pormestarin lennokkasta puheesta.

Euroopan mestaruutta miehissä puolustava Ranskan Mathieu Dumoulin poseerasi mielellään Suomen naisille (ja miksei myös miehille...)

Kisakoneisto tuomarin silmin.

Teemu Väliahdet valmistatumassa alkuerien suorituksiin, sijoitus 10.

Juuso Karttunen melomassa kohti ensimmäistä kisasuoritustaan Lienzin EM-kisoissa. Sijoitus 5.


Huomenna kisat jatkuvat sitten juniori naisten sekä miesten alkuerillä. Suomella on miehissä täysi edustus, eli 5 melojaa, Tuomas Kaukola, Miika Kuronen, Samuli Suokko, Juho Niskanen sekä Harri Myllynen. Juniori naisissa suomea edustamassa Jenni Vänskä. Tunnelma on luottavainen ja perus suoritus pitäisikin kaikilla riittä jatkopaikkaan. Miehet lähtivätkin juuri viimeistelemään sarjojaan kisahonttoon, joten taidan itsekkin lähteä kameran kanssa tarkastelemaan tilannetta lähemmin. Lisää Lienzin tapahtumista taas viimeistään huomena, kun loput alkuerät on saatu melottua...

Kommentit