Helteestä monsuuniin Lienzissä

Tänä aamuna Lienzissä herättiin kauniiseen auringon paisteeseen ja todelliseen helteeseen. Päivän kilpailut avasivat juniori naiset, joissa Suomea edustamassa oli Jenni Vänskä. Hontto oli myös tänään perinteisen hankala ja ankara kilpailijoita kohtaan ja useita epäonnistumisia nähtiin. Näistä huolimatta Jenni hoiti ensimmäisen arvokilpailu urakkansa hienosti ja sijoittui alkuerissä jaetulle 9:lle sijalle ja on näin jatkossa ja meloo huomisissa semifinaaleissa finaalipaikasta, jonne 5 parasta pääsee.

Miesten alkuerät olivat ohjelmassa heti nuorten naisten jälkeen ja tänä vuonna taso oli odotetusti entistä kovempi, rankasta vesisattesta huolimatta! Neljännesvälierä paikkaa ei lunastettu enää perus tempuilla, vaan jo 20 parhaan joukkoon pääsemiseksi täytyi tehdä huomattavan korkeat pisteet. Tästä huolimatta Suomen Juho Niskanen sekä Tuomas Kaukola hoitivat homman helposti kotiin. Ja kuinka ollakkaan, kuten jo niin monesti aikaisemminkin, myös viimevuoden MM-kisoissa, kun Tuomas Kaukola läväytti ensimmäiset volttinsa kohti taivasta, oli kuuluttajan mielestä Finnish Air Force liikenteessä. Juho sijalla 8. ja Tuomas sijalla 11. He siis jatkavat huomenna neljännesvälierissä ja siitä 10 parasta jatkaa semifinaaleihin ja 5 parasta lopulta finaaliin.

Myös pientä epäonnea koettiin Suomen tallissa kun Harri Myllysen Mc Nasty ei vaan lävähtänyt ja loppusijoitukseksi jäi 28. Samoin Samuli Suokon sekä Miika Kurosen vaikeammat temput jäivät hieman vajaiksi ja Samuli sijalle 36. ja Miika sijalle 48. Myös moni muu ns. nimimies koki karmean tappion mutta myöskään kärki kolmikko ei ole kenellekkään yllätys 1. James Bebbington 1186,667p, 2. Mathieu Dumoulin 1003,333p, 3. Peter Csonka 851,667p.


Harri Myllynen lämmittelemässä lihaksiaan ennen omaa suoritustaan

Tuomas Kaukola keskittymässä omaan melontaansa

Suomen joukkueen kisakatsomo

Joukkue puimassa taktiikoitaan.

Miesten tuloslistaus. Onnittelut myös Ruotsiin Matsin jatkopaikasta!


Huomenna sitten ohjelmassa ensimmäisenä miesten neljännesvälierät, joiden jälkeen jatketaan kaikkien sarjojen semifinaaleiden merkeissä. Lisää tapahtumista heti kun pojat ja tytöt ovat taas näyttäneet kyntensä.

Kommentit

Lähetä kommentti