Kevään ensimmäiset rusketusrajat!

Icebreakista ja vaalivalvojaisista selvittyämme lähdimme maanantaina lautalla kohti Traveündea, josta ajoimme tulevaan MM-kisapaikkaan Plattlingiin. Vedenkorkeus helteisessä Plattlingissa oli keskiviikon ja torstain hyvä, vaikkakin pohjakosketuksia tulikin jos upotti väärässä kohtaa. Paikalla oli myös muita tekijämiehiä Peter Csonkan, James Bebbingtonin ja koko Norjan maajoukkueen johdolla. Torstai-iltana vesi alkoi laskea nopeasti ja perjantaina hontossa kolisi spinnatessakin.

Saimme vihiä, että Kuchlin aalto 170 kilometrin päässä toimisi. Lähdimme Ternien karavaanin johdolla kohti Itävaltaa. Kuchlissa meitä odotti kaksi erinomaista, akanvirrallista aaltoa. Aallot toimivat aamupäivällä kello 9 ja 13 välillä ja taas illalla kello 18 eteenpäin, kun sähköntarve pienentyy ja yläpuoliset padot menevät kiinni. Yksin ei tarvinnut Kuchlissakaan meloa, mutta suuremmilta jonottamisilta vältyttiin. Uudet Rockstarimme osoittautuivat erittäin päteviksi paateiksi ja ne olivatkin haluttua testitavaraa. Myös Leppäsen Markus oli paikalla nauttimassa isoista ilmoista ja aurinkoisesta säästä. Sunnuntaina aamusetin jälkeen päätimme, että lihaksemme ja palaneet selät tarvitsevat lepoa, niinpä päätimme pakata auton ja ajaa kohti Travemünden satamaa. Mahduimme laivaan ja passinsa kotiin jättänyt Teemukin otettiin kyytiin. Nyt palauttelemme itseämme pari päivää ja loppuviikosta Neitikoskella ollaan taas hommissa.

Alla kuvia menneeltä viikolta ja 40 tunnin sisään tämän tekstin julkaisusta on luvassa spektaakkelimainen reissuvideo! Stay Tuned - WWW.FREESTYLEMELONTA.COM

Auringonlasku Travemündessa
Teemu Rokkitähteilee Plattlingissa
Kuchlin leiripaikka tienposkessa
Näissä maisemissa kelpasi Teemunkin blunttailla
Norjan junnumaajoukkuevalmentajalla oli luikertelevat keinot käytössä, ellei temput kulje
Neitikoskella laitetaan hernekeitot tulille, niin alkaa Mikullakin voltit lähtemään
Söisköhän sitä pastaa vai makaroonia?
Aiheesta lisää videolla
Ternien karavaani kulkee
Isompi kajakki, isompi ilma

YO! Awesome video available soon! Keep it real dude! SWEET

Kommentit

Lähetä kommentti