Treeniä, treeniä... Viimeinen puristus!!



Juuso vetää niin isosti että Tsekit pakenevat laumana!!


Vili muotoilee vesikaaria volteillaan.


Aaltohan se on, vai onko? Tupin Helix


Teemun McNastyt ovat jo Huge:n yläpuolella.


Miku vetää kaikki bonukset mitä tarjolla on... Air, Huge, Clean


Annin lentotaitoa...


Aleksin Split Wheel.


Siinä maanantai aamun kuvasaldoa. Viimeinen treeni ennen huomena alkavia kisoja!

Tervehdys taas lukijoillemme, tai ainakin yhdelle lukijalle, joka on tunnustanut! Pahoittelen että eilinen update ei päässyt julkisuuteen asti, mutta vaikka kuinka taistelin ja ajelin vielä puolen yön maissa lähimpään mäkkiin niin en saanut sellaista nettiyhteyttä toimimaan että päivittäminen olisi onnistunut. Paikallisen Kebab ravintolankin netti iski porttikiellon päälle ja näin sitten jouduin odottelemaan kiltisti aamuun asti.

Plattling on jälleen näyttänyt monet muotonsa ja tällä hetkellä paikka on jo lähempänä aaltoa kuin stopparia, mutta tilanne elää ja kisat kuitenkin melotaan täällä, oli se mikä tahansa. Tällä hetkellä sää on kuiva ja puolipilvinen. Vesi on kuitenkin edelleen jatkanut nousuaan. Vesitilanteen ailahtelu ei vaikuta juuri mihinkään muuhun niin paljoa kuin miesten karsintaan, mikä käydään keskiviikkona. Koska karsinnat tulevat kestämään lähes koko päivän, kerkeää kisapaikka pahimmillaan muuttaa muotoaan moneenkin otteeseen ja näin ollen on taas vähän tuurista kiinni mihin heat:iin kukakin joutuu ja millaisella vedellä pääsee melomaan. Toki tilannetta yritetään hallita yläpuolella olevasta voimalasta, mutta kun joessa on voimaloita n. 100kpl niin kaikkea ei voi hallita ja jos alpeilla sataa vettä niin se näkyy täällä vasta 2-3 päivän päästä tai myöhemminkin. Lisäksi vielä keskiviikolle ja siitä eteenpäin, koko loppu viikoksi, on tänne luvattu kovia vesisateita, jotka eivät helpota tilannetta yhtään. Mutta tämä on kaikki päätuomari Jasper Polakin takana. Hän tekee päätökset kisojen läpiviennin suhteen ja katsoo että kisapaikka on tasavertainen jokaiselle osallistujalle.

Suomen naiset ja miehet ja pojat ovat kuitenkin jatkaneet treenejään entiseen malliin ja tänä aamuna päätimme virallisen treeniosuutemme jo aamuvarhaisella vuorolla. Nyt ohjelmassa on lepäilyä ja illan avajaisiin valmistautumista.

Muutamia kuvia sunnuntailta ja muutakin...


Taistelemme päivittäin majoitustilasta etanoiden kanssa! Toiset meistä (Juuso) on kyllä tainnut löytää jo pienen sielun kumppanuuden näiden rauhallisten ja limaisten matelijoiden keskuudesta, mutta kun niitä löytyy joka aamu mitä ihmeellisimmistä paikoista niin eihän se aina niin kivaa ole, paitsi kaikkien muiden mielestä! :)


Vili kärryttelee...


Tupin Gozzilla.


Teemu vetää McNastyä ja Tupi treenailee takana jotain power flipin kaltaista.


Teemu hyppäämässä McNastyä vähän korkeammalle.


Moppi vetäisi jo PanAmin kaltaisen. Aaltohan se on.


Mikun Gozzilla.


Marjaana roiskaisee voltin.


Tupin mallia McNastystä. Aalto tekniikalla tehtynä...


Suomen muu joukkue jonottaa vuoroaan kun Jusu treenaa.


Ja sitten se virallinen joukkuekuva!! Tunnistatko kaikki?


Aleksi vääntää kärryä.


Näin siis on treenit treenattu ja henkinen valmistautuminen ja latautuminen itse kisaan on enää jäljellä, ennen kuin päästetään pojat ja tytöt irti!! Kaikkien maiden treeneissä on nähtävissä tämä hiostava odotuksen tunne... koska pääsee melomaan kisaa!? No, kohtahan sitä pääsee!! Tänään on siis illalla vuorossa kisojen viralliset avajaiset ja Suomen joukkueen lipun kantajana toimii tuttuun tapaan joukkueen nuorin, eli tällä kertaa Vili Volotinen.

Seuraavaksi katsellaan vielä aamun treenien videot ja yöllä saattaa vielä joku käydä hiomassa volttejaan, mutta kyllä me olemme valmiita! Oletteko te? Myös kisaturisteja ja muutama extra valmentajakin on saapunut ja saapuu vielä tänään. Ja lisää on odotettavissa pitkin viikkoa. On hienoa saada rannalle tuttuja naamoja kannustamaan meidän melojat kohti kultaa!!

Mutta nyt kutsuu seuraava kokous... eli sinne siis... Blogin pariin palailen taas avajaisten jälkeen.

Kommentit

  1. Tsemppiä koko joukkueelle!! Hoitakaa alkuerät siten että pääsee seuraamaan kaikkien suorituksia livenä loppuviikosta !-)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä kisoihin! Kuvien perusteella tulossa huikeita suorituksia:-) Jos siellä sataa vettä, niin täälläkin...
    "mursu"

    VastaaPoista

Lähetä kommentti