Russian Trip, 3. päivä


Kolmas päivä Venäjällä, taas aurinko paistaa ja lämmintä +20 astetta. Aamusta lähdimme ajamaan uutta moottoritietä Prääsään, ja päätimme poiketa myös Petroskoissa katsomassa "kylän" meinikiä. Venäjällä liikenne on aivan sairasta, hulluja ohituksia mutkissa, nopeusrajoitukset ovat vain koristeita ja pienemmissä teissä on hirveitä reikiä, joita pitä väistää vastaantulevien kaistalle. Ainiin, ja sanaa turvaväli ei todellakaan tunneta.
Mutta kaupungissa se vasta olikin hullua! Sama tahti jatkui ja oli vain leveitä teitä ilman kaistoja. Jos et pysy virran mukana, autot ohittavat molemmilta puolilta. Ja kaupungin tiet ovat myös todella huonossa kunnossa. Tunnin pyörittyämme löysimme kahvilan, ja kahvit juotuamme halusin vain äkkiä pois koko kaupungista. Matka jatkui onneksi isoa moottoritietä, joka oli hyvässä kunnossa. 

Kahvilla Petroskoissa
Tulimme Kivatsun putoukselle, jossa puistoalueen täti ilmoitti heti meille, että putouksen laskeminen on kielletty. Ja emme todellakaan halunneet tekemiseen paikallisen virkavallan kanssa, joten putous jäi laskematta. Tämä jäi harmittamaan todella kovasti, sillä putouksessa oli selvä linja ja olisi ollut varmasti hieno lasku. Mutta, ehkä ensi kerralla, yön pimeinä tunteina sitten..

Kivatsun vesiputous
 Ajoimme Tivdiaan ajatuksena meloa iltasetti maailmanluokan allossa, mutta paikalle päästyämme meitä kohtasi järkytys: aalto oli sileä! Kyselimme muilta meljoilta tilanteesta ja he kertoivat että aalto oli muutama päivä sitten mennyt sileäksi veden nousun takia. Kyse oli ehkä vain kymmenestä sentistä ja vesi oli ilmeisesti laskussa, joten jäimme odottelemaan, jotta aalto alkaisi toimia. 100 metriä ylävirrassa oli kuitenkin ihan kiva hontto, jossa meloimme iltasetin. Hontossa oli hyvä harjoitella Lienzin EM-kisoja varten isoja liikkeitä, kuten McNastya.

Ylähontto
McNastya treenattiin..
..ja treenattiin
Välillä phonixia myös

Jäimme toiveikkaina odottamaan tämän mahtavan aallon näyttäytmistä meille.

Kommentit