Konnekoski UltimatewaveJam


Pohjoisen kosket on taas vettä pullollaan, mutta on niitä melontapaikkoja etelässäkin tarjolla. Viime lauantaina Rautalammen Konnekosken epävirallisille UltimatewaveJameille tuli melojia savolaisten lisäksi niin Oulusta ja Rovaniemeltä, kuin Helsingistäkin asti. Ja mikä parasta täällähän tarkenee jo ilman hanskoja!
Konnekoski oli monipuolisessa vireessä noin 80 kuution virtaamalla. Ykkösaalto oli oikeastaan mukava sekoitus aaltoa ja honttoa, josta tiputtuaan saattoi surffailla ja tehdä spinin kakkosaallossa. Akanvirtaa ei tässä paikassa turhaan kehuta, sillä lihakset saa levätä virran toimiessa kuin hissi sillan alta asti!Näpäköiden roundhousien ja blunttien lomassa irtosi myös mukavasti ilmaa erinäisiin pyörähdyksiin.

Tarjaa hieman hirvitti tämä kirkasvetinen koski, tai ehkä ylävirrasta saapuva SUPpailija. Tämä leppoisa koski oli myös hyvä paikka testailla SUPerCHARGERia. Koskiuintia parhaansa mukaan vältellen Tuomas ja Olli intoutuivat päihittämään aaltoa ja kävi ilmi että SUPilla voi surffailla etu- ja takaperin, mutta "luupatessa" on parempi pitää kahvoista tiukasti kiinni!

Kommentit