Pigeonilla paukuttamassa

Hyvät huomenet Nantahalasta.

Eilen melottiin taas viralliset kisatreenit iltapäivällä ja suuntasimme treenien jälkeen välittömästi noin 120 km päähän Pigeonille.

Kisatreenit melottiin tällä kertaa niin, että jaettiin vuoro Japanilaisten ja Korealaisten kanssa siten, että me 7 suomalaista melottiin ensimmäinen 20 minuuttia ja loput 40 minuuttia jäi 15:sta muulle.
Melottiin 45 sekunnin runeja ja siten, että mikäli hontosta huuhtoutui, niin seuraava meni välittömästi honttoon. Näin ollen säästimme arvokasta melonta-aikaa, kun sitä ei tuhraantunut takaisin melontaan.
Jokainen suomalainen sai näinollen noin 6 surffia.

Treenien jälkeen suuntasimme sille kuuluisalle maailman parhaalle hontolle Pigeon joelle. Harmiksemme joella oli vettä noin 20 senttiä liian vähän ja parin tunnin setin jälkeen se alkoi laskea vielä hyvin nopeasti ja taisipa siellä jollakin pääkin jytistä pohjaan.
Honttohan oli ainakin allekirjottaneen mielestä yksi parhaista, ellei paras mitä olen koskaan melonut vaikka siinä pohja kosketuksia tulikin välillä ennen vedenlaskuakin. Pitoa hontossa oli myös hyvin ja välillä sieltä piti voimien loputtua tulla tulemalla pois.

Täällä Pohjois-Carolinassa on ollut nyt alkuviikon todella lämmintä ja vettä ei ole satanut pisaraakaan ja tämä tullee aiheuttamaan ongelmia veden riittävyyden kanssa. Pigeonin veden vähyys johtui eilen siitä ja myös täällä Nantahalassa kisahonton juoksutusaikaa on jouduttu jo nyt lyhentämään siten, että juoksutus alkaa myöhemmin aamulla. Ilmeisesti ainakin kisatreenit saadaan toistaiseksi melottua normaalisti.

Tänään Suomen joukkueen treeniaika on klo 13:30 paikallista aikaa.

Alla muutama kuva eiliseltä:

Cartwheelit pyörii

Myös joukkueenjohtajamme Tiia pääsi vesille Emilyn pinkillä uutuudella

Jonnan tyylinäyte

Juuson bravuuri

Jenkkien C-meloja näytti mallia

Siinä taas sitä melonta-auton mallia

Kommentit

  1. Paljon onnea koko Suomen joukkueelle! Toivotaan,että ongelmat veden riittävyydessä eivät enää ainakaan pahene, jotta saatte riittävästi tuntumaa ennen varsinaista kisaa! Hyvä Suomen joukkue!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti