Euro Cup Bratislava

Bratislavan vieressä Cunovon slalom radalla melotaan Freestylemelonnan Euro Cupin päätöskilpailua, johon Suomesta osallistui kolme melojaa Harri Myllynen, Tuomas Kaukola ja Tuomas Kuronen. Kilpailua voi pitää myös esikilpailuna ensi vuoden Euroopan Mestaruuskilpailuille, jotka järjestetään samalla kilpailunäyttämöllä.

Suomalaiset kilpailijat saapuivat torstai-iltana kisapaikalle joukkueen johtajan ja huoltajan Leo Jankan kyydillä. Leo oli kilpailijoita vastassa Wien lentokentällä, josta autolla matkasimme kilpailupaikalle. Kilpailuun valmistauduttiin tutustumalla kisastoppariin kahdesti perjantain aikaan ja rentouttamalla kisahermoja biljardin merkeissä. Selvisi, että biljardikin onnistuu kaikilta mallikkaasti ja Harri on erikoistunut hyppypalloihin.

Tuppu iskee palloa
Tänään lauantaina käytiin kaikkien sarjojen alkuerät ja lisäksi miesten yleisen sarjan semifinaalit. Finaalit melotaan huomenna sunnuntaina kaikkien sarjojen osalta. Suomalaisista Tuomas Kaukola meloi alkuerät heatissa numero kaksi sijoittumalla sijalle 12. Harri Myllynen sekä Tuomas Kuronen meloivat heatissa numero kolme. Harri Myllynen sijoittui sijalle 13. ja Tuomas Kuronen oli alkuerien kahdeksas jatkaen semifinaaleihin. Tuomas Kurosen tie päättyi semifinaaleihin sijalle 7. Näin ollen suomalaisten Euro Cup uurastus on vuodelta 2013 ohi ja katseet on käännetty ensi vuoden Euroopan Mestaruuskilpailuihin. Parin viikon päästä treenit tulevaisuuden haasteisiin jatkuvat hyppimällä Neitikoskeen.

Tuomas Kaukolan Space Godzilla

Harri Myllysen Fonix Monkeyn lähtö

Tuomas Kuronen Tricky Woo

Ruotsin edustus on ollut vahva. Max kuvassa voitti juniorimiesten alkuerät ja Maria naisten alkuerät
Tulokset ja tietoa kilpailusta täältä!

Kommentit