Freestylemelonnan MM-kisat: Semifinaalit ja Finaalit, kotiinpaluu

Semifinaalit melottiin pimeässä, komeassa valaistuksessa lauantaina yhdeksän jälkeen paikallista aikaa. Illalla fiilis koskella oli huima, yleisö piti ääntä ja myös kilpailijoista huokui hyvää fiilistä. Yllätyksiä semeissä nähtiin. Miehissä muun muassa mitalikandidaatti Mathieu Dumoulin putosi valitettavasti jatkosta.

Koski oli komea valaistuna!
Semifinaalit käynnissä

Finaalit olivat seuraavana päivänä. Yleisöä oli paljon katsomassa finaalejakin. Katsomosta ei lähtenyt niin paljoa ääntä kuin semeissä edellisiltana, liekkö eilisilta vielä painoi yleisöä.. Katsomossa oli myös paljon paikallista väkeä, jotka olivat tulleet ihmettelemään temppuilua. Lähimmälle kaupungille, Bryson Citylle, jossa avajaisetkin pidettiin, kisat olivat iso juttu. Bussit kulkivat kaupungin ja kosken väliä koko päivän vieden ja tuoden katsojia.
Semifinaalien yllätyksien jälkeen finaaleissa oli aika ennalta arvatut mestarit. Junnumiehet voitti Hunter Katich (USA), Junnunaiset paikallinen tyttö Rowan Stuart (USA), Naiset Claire O Hara (GBR) ja Miehet Dane Jackson (USA). USA oli hyvin mitaleilla kotimaassaan. Ruotsin tulevaisuudentähti Max Karlsson ei valitettavasti päässyt junnuissa mitaleille, vaan jäi neljänneksi.

Peter Csonka lataa mäkkäriään

Puolan Tomasz Czaplicki oli hienosti kolmas!

Dane Jackson vei itsensä mestaruuteen asti mm. näyttävillä clean huge mcnastyillä!

Miesten mitalikolmikko! Jackson, Csonka, Czaplicki

Janne ja Paula lähtivät kisa-alueelta jo ennen finaalipäivää. Harrin ja Marikan kotimatka alkoi heti finaalien jälkeen, ja loppujen meidän maanantaiaamuna. Matka oli pitkä, saavuimme Helskinkiin tiistaina iltapäivällä. Itse olin perillä kasarmilla noin klo 22 aikoihin.

Tiian taidekuva koneesta
Kuvat: Tiia Kukkonen

Kasarmilla olikin hilpeä meno päällä, sillä palvelusta oli enää kaksi aamua jäljellä! Nuo kaksi päivää kului nopeasti, ja nyt se on vihdoin ohi. Tämäkin poika on reservissä!

TJ 2 tuntia..

Loppuun vielä USAn reissulta Visa Rahkola Pohtography® Portfolio
Kommentit