HEITÄ KÖYSI!

Muutama päivä on takana ja aika napakoita paikkoja ollaan päästy melomaan. Adrenaliini on virrannut ja pelkokerroin kasvanut!

Ekan päivän lämmittelypätkä numedalsågen oli ihan hauskaa ja helpohkoa melottavaa, luokaltaan III-IV. Muutama vähän hankalampi paikka ja pari isompaa honttoa, joissa joku taisi käydä tekemässä lähempääkin tuttavuutta.

Aleksi ja Teemu

Taukopaikalla

Sitten oli vuorossa Skogsåan alapätkä. Joki kulki syvässä kanjonissa. Vihdoin pohjalle päästyämme ylävirrassa siinsi joen helmi, 14 metrinen sliden ja putouksen yhdistelmä! Aleksi ja Teemu päättivät lähteä kantamaan kanjonin seinää ylös putouksen päälle. Siellä sitten pojat kuumottelivat ja pyörittelivät olkapäitä vartin verran ja möläyttivät dropin. Kuvia ei ole teknisen ongelman takia vielä saatavilla. Loppu joesta oli todella vaihtelevaa ja paikoin pelottavahkoakin: jyrkkyyttä ja honttoja nimittäin riitti.

Visa: HEITÄ KÖYSI!
Seuraavana oli sitten Mår Homerun: 500 metrin pätkä jossa lukuisia vesiputouksia! Alussa oli pieniä droppeja ja ehkä 7 ja 4 metrin putouksen kombo, jotka kaikki selvittivät kunnialla. Sitten oli pätkän helmi: kaksi massiivista putousta putkeen loppuen järveen. Noh, putoukset olivat täysin vedettävissä ilman ekan putouksen sivulla sijaitsevaa kuoleman onkaloa.. Puolet ekan putouksen vedestä paineli onkaloon, joten emme lähteneet ottamaan liian isoja riskejä ja kannoimme autoille.

Visa ekan putouksen harjalla
Tällä hetkellä olemme Vossilla ja vuorossa on tuttu Brandseth!

Kommentit