Kansalliset treenit: hionta jatkuu

Tänään oli suomalaisten treeni vuoro päivän ensimmäisenä. Aamu kahdeksalta alkavaa treenivuoroa oli koko joukkue odottamassa jo hyvissä ajoin. Vesitilanne oli valitettavan alhainen, vaikkakin kilpailupaikka oli eilistä parempi matalan veden aiheuttaman kaventumisen myötä eli liikkeet oli helpompi osoittaa stopparin syvään kohtaan.

Treenit sujuivat koko joukkueelta hyvin tasolleen ja jotkut jopa näyttivät jo välähdyksiä toivottavista kisasuorituksista. Huomenna vielä viimeiset treenit ja toivottavasti kaikille jää hyvä fiilis kisaa varten. Kilpailua ennen on tärkeää, että viimeiset treenit onnistuvat.

Alla muutama kuva aamun treeneistä:

Jenni näyttää muille naisille miten korkealle voi päästä

Harri näyttää mistä hypätään McNastyn voltti

Miika näyttää, ettei kärrynpyörässä tarvitse hätäillä

Jonna hyppää volttia hyvästä kohtaa

Paula saa kajakin hyppäämään kisapaikan mataluudesta huolimatta

Tupi viimeistelee liikettä

Vili on ilmamiehiä

Vilman kärrynpyörät on pystyssä

Visa saa vaikeatkin liikkeet ilmavasti
Paulan takana näkyvästä hotellista on helppo lähteä melomaan

Vilin takana näkyy kisapaikan yläpuolinen rata

Treenien jälkeen osa joukkueesta lähti turistoimaan Unkarin Budabestiin, jonne Cunovosta on matkaa vain noin 175 kilometriä. Budabest ei tehnyt suurta vaikutusta, mutta mukava kaupunki oli nähdä.

Huomiset viimeiset treenit ennen kilpailusuorituksia melotaan suomalaisten osalta kello 13:15 paikallista aikaa. Huomenillalla onkin sitten kilpailuiden avajaiset, joista kisat pyörähtävät käyntiin. Palaamme huomenna joukkueen kisaa edeltävän päivän tunnelmista.

Kommentit