Välipäivän roadtrip

Lähdettiin maistuvan aamupalan jälkeen Harrin ja Tupin voimin pienelle Itävallan roadtripille. Valkoisen möyryävän Polon keula suuntasi ensin kohti Wildalpenin kylää ja Heliwelle stopparia. Reilu kaksisataa kilometriä myöhemmin saavuimme kristallin kirkkaan veden äärelle, jossa valkoinen stopparin kuohu kimalteli. Tosin kimaltelu oli enemmän mielikuvituksen vallassa, sillä sää oli sateinen ja lämpöä oli noin 10 astetta.

Autolla pääsi aivan kosken rantaan, joten eikun melontavarusteet päälle, kajakit tilavasta autosta ulos ja vesille. Ensi kosketus kristallin kirkkaaseen veteen oli järkyttävä. Veden lämpötila oli jotain 5-10 asteen välillä, joka tuntui todella kylmältä. Stoppari oli hyvä ja saimme meloa kahdestaan lähes koko ajan. Ainoastaan kaksi muuta melojaa tuli loppuksi seuraamme. Wildalpenilla oli todella paljon melojia, mutta he keskittyivät creekkihommiin, joten stopparia he eivät ruuhkauttaneet.

Harri hyppää McNastyyn

Harri näyttää rodeon mallia
Tupi ja HeliWelle kokonaisuudessaan
Melontatreenin jälkeen lähdimme Wildalpenin kylälle ruokaa etsimään. Syötyämme päätimme jatkaa matkaa kohti 2003 MM-kisakaupunkia Grazia. Grazissa ei toiminut yksikään kolmesta melontapaikasta, joten päivän melonnat jäivät Heliwellen mainioon stoppariin ja suuntasimme takaisin hotellille Cunovoon.

Huomenna alkaa kansalliset treenit Cunovossa. Treenivuoromme on yllättävän pitkä. Jokainen meistä saa kolmena päivänä peräkkäin viisi minuuttia aikaa hioa kisarunit kuntoon. Palaamme huomenna treenitunnelmista.

Kommentit