Aaltomelontakausi avattu


Poikia meinasi masentaa perinteinen suomalainen vappusää, mutta me tytöt ajateltiin ottaa ilo irti tulvavesien nostatellessa aaltoa Neitikoskelle. Otettiinkin oikein aimo harppaus "taakse päin" aaltomelonnassa. Lauantaina treeniohjelmassa nimittäin backstabit.


Jenni näytti mallia


Anni näytti pohjaa


Sunnuntaiaamuna päätettiin ottaa riski ja suunnata suoraan Nilsiän Lastukoskelle. Tuo harvoin melottu paikka on tarkka vedenkorkeudestaan, eikä välttämättä näyttäydy parhaimmillaan ohi ajavalle melojalle. Kurvasimme kuitenkin rantaan katsomaan, koska Visa ja Vili arvostelivat sen perjantaisen testinsä mukaan top 3 -aaltoihin.




Ja kyllähän sieltä aaltoja löytyi, kaksin kappalein! Paikka oli mainio sunnuntaimelontaan koska nopeampi kakkosaalto toimi noin viiden minuutin sykleissä, niin ei tullut melottua itseään heti puhki. Sillä aikaa ykkösaalto tarjosi mitä hauskimman surffailupaikan.



Vaikka aalto oli liian hidas pisteliikkeisiin, ei se tarkoittanut etteikö sitä olisi voinut meloa ja vatsalihakset kipeytyi vähintäänkin naurun määrästä.


Surffer dudes

Pikkupojat merihädässä

Virranrajan pyörteet pääsi hassuttamaan muutamaa melojaa, mutta akanvirran hissi toimi moitteettomasti. Kakkosaalto tarjosi toimiessaan oivallisia blunttipaikkoja ja nähtiinpä parit airscrewitkin. Katsokaahan tarkkaan kun ajelette Neitikoskelle päin!




Kommentit