Kisaviikko käynnistyi!


Maanantaina melottiin jännittävä squirt-kisa alusta loppuun Mc Coy's -kosken ylimässä akanvirassa. Mekin poikkesimme katsomaan finaaleja, jossa näimme yli komenkymmenen sekunnin mystery mooveja, joissa meloja ”sukeltaa” pinnan alle mahdollisimman pitkäksi aikaa. Melojia ei edes näyttänyt hengästyttävän, koska tullessaan pintaan, aloittivat taukoamattoman linkityksen erilaisia keulan ja perän upotuksia.
Voittajiksi selviytyivät vanhat tutut konkarit: Claire O'Hara naisten sarjassa ja Stephen Wright miehissä. Naisten sarjassa onnen hetket jatkuivat vielä kisasuoritusten jälkeen, sillä Clairen tuulettaessa voittoaan levitettiin vastaranalle banderolli: ”Will u mary me?”. Yleisö räjähti raikuviin suosionosoituksiin Clairen vastatessa myöntävästi Jez Jezzin kosintaan. Sooo sweet!
Virallisen pistelistan löydätte kisajärjestäjän sivuilta. Ja kuvia esim. kisajärjestäjän facebook -sivuilta (unohdettiin kamera mökille..).

Suomi -tiimin aamu alkoi tiistaina melontareenillä auringonnousun aikaan. Miesten kisaherkistely meni hienosti varhaisesta ajankohdasta huolimatta. Näin miehille jäi tarpeeksi aikaa palautua keskiviikon kisapäivään.
Puolen päivän aikaan kerkesimme takasin koskelle, jolloin OC:n ja juniori naisten alkukarsinnat oli jo melottu. Jäljellä oli vielä näyttäviä suorituksia juniori miesten alkusarjassa.


Helix isolla H.lla ja ilmalla

Nimensä veroinen ilmaruuvi

Bluntit lävähteli, helixit viuhui ja airscrewit paukkui kun pojat päästettiin irti kisa-aallossa. Yleisön penkkirivit olivat täynnä ja kannustus oli korvia huumaavaa kun torvet soi ja huuto raikui. Urheilijat osasivat selvästi ottaa ilon irti kannustuksesta ja tuulettivat onnistuessaan kisasuorituksessaan.


Juuri ja juuri mahduimme katosmoon


Torvisoittokunta


Yleisöä varoitettiin ilmavista liikkeistä


Reenattiin kannustusta miesten sarjaa varten


Illan päätteeksi pojat ottivat vielä kehonhuoltosession venytellen frisbee-heitoilla. Mutta nyt äkkiä nukkumaan että aamulla ollaan skarppina pekoniaamiaisella!


Lämmittely..


..ja venyttely..


..samalla kertaa!


Muistakaahan virittäytyä kisakatsomoon ajoissa. Jussi aloittaa karkelot klo 15.00 Suomen aikaa. Heatit kestävät noin 50minuuttia, mutta aikataulu saattaa elää kisan edetessä, joten heatien alkamisaikaa on vaikea arvioida minuutilleen. Heatteja on yhteensä kahdeksan ja kaikissa on kovia nimiä kisaamassa Suomen poikien lisäksi.Hauskaa kisapäivää freestylemelonnan parissa!

Kommentit