Miesten alkuerät melottu

Miesten alkuerät melottiin tänään keskiviikkona. Miehet oli jaettu kahdeksaan heatiin, jossa jokaisessa oli 9-10 melojaa. Jokaisella melojalla oli neljä yritystä, sillä aalto oli luokiteltu uudelleensaavuttamattomaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että tuomareiden mielestä aaltoon ei saman runin aikana ehdi meloa takaisin, jos siitä suorituksen (45sek) aikana tippuu. Näin ollen jokaisella oli siis neljä yritystä, joista kaksi parasta (korkeimmat pisteet) runia laskettiin yhteen. Alla suomalaisten sijoitukset, suluissa kokonaispisteet:

Tuomas Kuronen 27. (820,00)
Tuomas Kaukola 19. (1043,34)
Juuso Karttunen 50. (390,00)
Jussi Tanskanen 44. (500,00)

Aallossa nähtiin mahtavia suorituksia niin suomalaisten kuin muidenkin osalta. Taso oli todella kova ja tuomarilinja tiukka, mutta suomalaiset näyttivät hyvällä melonnallaan että kyllä meilläkin osataan! Ja mikä mahtavinta, Tuomas Kaukola meloi varmalla suorituksellaan itsensä 20. parhaan joukkoon! Näin ollen pääsemme siis jännittämään ja kannustamaan myös perjantaina kun Tuomas meloo neljännesvälierissä.

Päivän teema kuvissa: bluntit ja panamit!


HUGE panam


Raftilautat menivät aaltoon heatien välissä


kajakkivarikko
Mutta nyt ajatukset huomiseen, sillä heti aamusta starttaa naisten alkuerät ja joukkueemme naismeloja Anni Mykkänen pääsee näyttämään taitonsa!

Kommentit

  1. Näytti eilen hyvältä kaikkien melonta. Olin penkin reunalla koko ajan.

    Tsemppiä niille joilla homma jatkuu ja menkää nyt joku (Jussi) mikin varteen, kun Annin ja Tuomaksen runit tulee.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti