Syksyn sävelet

Illat viilenee ja päivät lyhenee. Se mikä mua kiinnostaa niin usein myös jokivedet nousee. Tää syksy on ensimmäinen laatuaan mulle: alotin liikunnanohjaajan opinnot Vierumäen AMK:ssa ja samalla valmistaudun elämäni ensimmäisiin miesten freestylemelonnan MM-kisoihin.

Opiskelu Vierumäellä on alkanut mukavasti ja on ollut ilo huomata miten hyvin siellä suhtaudutaan muhun urheilijana.

Kymijoella on ollut koko kesän erittäin matalat vedet, mutta mun onneksi kivien kolistelu Kymelläkin on nyt ohi. Syksy on tarjonnut eteläisessä Suomessa erittäin hyvät mahdollisuudet MM-kisavalmisteluille.

SM-kisojen jälkeen olen hoitanut lajitreenit Kymijoella ja oheiset jumpat Vierumäellä ja pystyn onnekseni toteamaan että kisavalmistautuminen on erittäinkin hyvällä mallilla. Kymijoen helmi ja oma henkinen kotini eli Kinkkubingo on toiminut hyvin. Tekniikkoja ja alustavia kisasarjoja on hiottu Tupun ja videokameran valmennuksen alaisuudessa.

MM-kisat melotaan San Juanissa, Argentiinassa marras-joulukuun vaihteessa. Kisaspotti Argenttiinassa on pienehkö ja erittäin stabiili hontto ja luulen, tai ainakin toivon sen sopivan omaan melontatyyliini melko hyvin.

Tässä muutama kuva tämän aamusista reeneistä:


pop
make it clean

mc nasty


-Palaillaa, Visa


Kommentit