MM-kisastudion postaus, osa: Juniorit

Noin viikko sitten Argentiinasta tuli ilouutinen meille penkkiurheilijoille, sillä livestreamin linkki julkaistiin. Streamista on voinut seurata suoraa lähetystä MM-kisahontosta 24/7. Siitä päivästä lähtien stream-sivusto on ollut ainakin itselläni kovemmassa käytössä kuin Kymijoen reaaliaikainen vedenkorkeusseuranta, joten puhutaan lähes unettomasta viime viikosta. Välillä streamin toimivuudessa on ollut ongelmia, mutta silloin on voinut katsoa treenejä uusintana tai seurata urheilijoita Instagramista, josta löytyy todella paljon some-riippuvaisia kilpailijoita, joten sisältöä tulee tiuhaan tahtiin.

Jenni ja Visa lähdössä treeneihin. Kuvakaappaus Tom Dollen Instagram-tililtä.

Treenejä on tullut seurattua niin ahkerasti, että koostin alle omia havaintojani ja mielipiteitä mielenkiintoisista melojista, joihin kannattaa kiinnittää huomiota kisalähetyksiä seuratessa. Alla olevat poiminnat ovat juniorisarjoista, jotka melotaan tiistaina 28.11. Miesten ja naisten sarjojen ennakkospekulaatiot luvassa tiistaina ja keskiviikkona. Kisaviikon ohjelma löytyy TÄÄLTÄ.

Heat-listat ovat alkuerien lähtölistoja. Alkuerien jälkeen melotaan perjantaina ja lauantaina sarjasta riippuen neljännes - ja/tai semifinaalit sekä finaalit.

Kisasta lähetettävä suora lähetys on ymmärtääkseni usealla kameralla kuvattu, ohjattu ja selostettu lähetys.

LINKKI Olympic channelin streamiin

HUOM! Mikäli Olympic channelin lähetyksessä on ongelmia, YouTube käyttäjä Carlos Guillen lähettää live-videota ilman selostusta ja ohjausta. Suora linkki videoon vaihtuu teknisistä syistä muutaman kerran päivässä, joten TÄSSÄ LINKKI hänen YouTube kanavalle, josta tulee etsiä käynnissä oleva live-lähetys.


Kaikki kellonajat Suomen aikaa
K1 JR naiset
Tiistai 28.11. alkaen klo 15.30 Heat-lista

Heat 2 klo 16.00
35 Sage Donelly, Usa, Instagram: sagekayak
- Sage saapui ensimmäisten joukossa kisapaikalle, joten hairjoitusaikaa on ollut runsaasti. Hallitseva junioreiden maailmanmestari. Voittajasuosikki myös tänä vuonna. Meloo myös slalomia MM-tasolla.

Heat 3 klo 16.30
137 Ottilie Robinson-Shaw, Iso-Britania, Instagram: ottie_rs
- 15-vuotias, joka tekee kisojen isoimpia McNastyja. Dennis on nostanut Ottilien todella nopeasti yhdeksi maailman parhaista naismelojista. Tulee hätyyttelemään jopa miesten kärkeä lähivuosina.

K1 JR Miehet
Tiistai 28.11. alkaen klo 17.30 Heat-lista

Heat 1 klo 17.30
120 Adria Ovando Vila, Espanja, Instagram: adriapaddle
- Oli viime vuoden Argentiinan MC-osakilpailuissa kakkonen, jossa teki oman ennätyksensä, 1260 pistettä. Suoritukset yleensä paranee kilpailun edetessä.

Heat 2 klo 18.00
128 Harry Price, Iso-Britania,  Instagram: harryericprice
- Harry on lahjakas kaveri, joka ei pelkää combotella ja ottaa ilmatilat haltuunsa. Onnistuessaan jopa kultamitali on mahdollinen.

160 Hayden Voorhees, Usa, Instagram: haydenvoorheeskayak
- Hayden meloo todella varmasti. Ei juurikaan comboja tai isoa ilmaa, mutta epäonnistuu harvoin. Velipoika Alec oli hopealla edellisten MM-kisojen junnupojissa.

Heat 4 klo 19.30
163 Alex Walters, Iso-Britania, Instagram: _alexwalters_
- Kova poika combottamaan. Sähäkkä tyyli ja monipuolinen liikevalikoima. Mitalisuosikki.

34 Tom Dolle, Ranska, Instagram: tomdolle
- Viime vuoden Maailman cupin voittaja ja Euroopan mestari. Melonta näyttää äkkiseltään flegmaattiselta, mutta siinä todella tapahtuu. Tyylissä paljon samaa kuin Dane Jacksonilla. Comboja, trophyjä ja huge-bonuksia. Jos meloisi miehissä, olisi mitalisuosikki myös siellä. Ehdoton ykkössuosikki.


Miesten sarjan poimintoja luvassa tiistaina ja naisten sarjan poiminnat julkaistaan keskiviikkona. Pysy kanavalla!

Kisaohjelma. Kellonajat Argentiinan aikaaKommentit