MM-kisastydion postaus, osa: Naiset

Torstaina 30.11 melotaan naisten sarjan alkuerät klo 16.30 alkaen. Olympic Channel lähettää jälleen suoraa lähetystä selostusten kera. Seuraavassa poimintoja naisten sarjan mielenkiintoisimmista nimistä. Kaikki kellonajat Suomen aikaa.


Huomenna on Visan vuoro kannustaa Jenni ja Paula jatkoon


LINKKI Olympic Channelin suoraan lähetykseen

K1 Naiset
Torstaina 30.11. alkaen klo 16.30 Heat-lista

Heat 1 klo 16.30
119 Claire O´Hara, Iso-Britannia
- Kaksinkertainen freestylen maailman mestari, edellisistä kisoista pronssia ja tältä viikolta squirt-sarjan maailman mestaruus. Osaa jokaisen honttoliikkeen molemmille käsille, combottaa ja tekee trophyjä. Onnistuessaan mahdollisuudet kultaan.

86 Courtney Kerin, Uusi-Seelanti
- Harjoitellut kisapaikalla jo kuukauden ja suurta kehitystä on tapahtunut. Ilmavat liikkeet voivat siivittää jopa finaaliin.

Heat 2 klo 17.00
24 Nina Csonkova, Slovakia
- Kehittynyt tämän kesän aikana suuren harppauksen. Nina on kauan kärkkynyt kärjen tuntumassa, mutta joko nyt olisi mitalin aika?

153 Hitomi Takaku, Japani
- Viime vuoden maailman cuppien voittaja ja kaksien edellisten MM-kisojen kakkonen. Räjähtäviä liikkeitä ja monipuolinen liikevalikoima. Persoonallinen, mutta kaunis melontatyyli. Huhujen mukaan pitää esikuvanaan Aapo "Hanska" Halosta, sillä käyttää hanskoja kesät talvet. Hontto suosii kevyttä melojaa, joten hopeat voivat vaihtua kullaksi.

Heat 3 klo 17.30
70 Emily Jackson, USA
- Edellisten kisojen maailman mestari. Ei ole kisojen räjähtävin meloja, mutta linkittelee ja kerää laskelmoidun tarkasti pisteitä. Varma suorittaja, mitali on jälleen kerran mahdollinen.

Heat 4 klo 18.00
156 Zofia Tula, Puola
- Viime vuoden maailman cuppien kakkonen. Aloittaa sarjansa todennäköisesti entry-McNastyllä. Tyylikästä, teknistä ja nopeaa melontaa. Sijoittuuko paremmin kuin miehensä Tomasz Czaplicki?

Heat 7 klo 20.00
159 PAULA VARONEN, Suomi
- Paula on tehnyt harjoituksissa ilmavia cliinejä voltteja ja McNastyjä sekä tässä paikassa erittäin harvinaisia felixejä. Onnistuessaan mahdollisuudet jopa finaaliin.

Heat 9 klo 21.00
158 JENNI VÄNSKÄ, Suomi
- Jennin ensimmäiset MM-kilpailut. Harjoituksissa on lähtenyt räväköitä voltteja ja space godzilloita. Onnistuneella suorituksella jatkopaikka.

32 Marlene Devillez, Ranska
- Marlene on tehnyt jo kauan isoja voltteja ja godzilloita. On lisännyt parin viime vuoden aikana liikevalikoimaansa McNastyt, joten voi sijoittua hyvinkin korkealle.


Kommentit