Road to The Worlds part 2. "Ceramica"

Hola hermanos, viides päivä San Juanissa lähenee yötä ja lämpötila tippuu +30 asteeseen. Aika puuteroida palanut nenänpää ja ottaa suunnaksi jo tavaksi tullut dinner-mesta Bar'o.

Mutta sitten asiaan, paikkaan nimeltä Ullun, bussikuskille "Ceramica" ja meille kisa spotti. San Juan Kayak club sijaitsee noin 17km keskustan ulkopuolella. Aavikkoa, ruskeaa hiekkaa, sininen taivas, ja yksi ainut tie, joka kulkee aavikon ohitse. Bussipysäkiltä on reilut 400m kosken rantaan. Tälle pysäkille toivoo päätyvänsä, sillä joen rannassa meitä odottelee kaksi konttia, joissa paatit on säilössä.

Not busy yet

Ilma on lämmin, aurinko porottaa pilvettömältä taivaalta, lämpötila lähenee +39 astetta, mutta onneksi spotilta löytyy yksi puu, jonka alle pääsee auringolta suojaan. Tämä puun tekemä varjo on haluttu, sillä paikalta ei juuri varjopaikkoja löydy. Vastakohtana kuumalle ilmalle on vuorilta virtaava joki. Joen vesi on viileää, arviolta noin +15 asteista. Välillä lyhythihaisessa meloessa tuntuu jopa kylmältä, varsinkin kovemman tuulenpuuskan sattuessa kohdalle.

Going for the big air

Koskelle lähtö edellyttää aina kaupassa käyntiä. Vettä pulloittain, hedelmiä, jotain paikallista leipää. Useita ollaan testailtu, hyviä on harvassa:D Tämä siksi, koska koskella ei ole kioskia saatikka kauppaa, ei edes näitä kuuluisia kaupustelijoita. Koski on rakennettu aivan ihmeelliseen paikkaan, keskelle ei mitään. Tässä piileekin oma viehätyksensä, Arriva Argentina!

Lisää kuvateksti

Hasta luego -Jenni

Kommentit