Road To The Worlds part 4. " Un helado "

Buenas tardes! 14. päivää San Juanin auringon alla. Mun ja Visan reissu siis puolessa välissä. Viime lauantaina saatiin koko tiimi kokoon kun Paula paahtoi noin 160km taksilla Mendozasta paatti puoliks takakontissa. Tänään otettiin Visan kans tripin eka day off, tuli tarpeeseen sen verran alkaa selät olla jumissa.
Main Street
Aamulla ei herätys kelloo, vaan herättiin kun auringon säteet häikäs tarpeeks silmiä. Herkku aamupalalle siemailemaan shotti appelsiinimehua. Päivä kahvit, toisin sanoen kahden pallon jätski annokset katkas mun auringonoton. Tähän väliin tarvittiin lyhyt some-tauko, jonka jälkeen lähettiin läheiseen puistoon joogaa. Ja kyllä tällä kertaa kehonhuolto ei jäänyt vain puheeksi. Mikä tunne, tällä hetkellä ei selkää jomota. Muy bien!

Rest dayn kehonhuoltohetki
Huomenna starttaa tiimi treenit. Vuorot on jaettu tunnin pätkiin kullekkin porukalle. Meijjän kanssa yhtä aikaa vesillä ovat Kanadan tiimi ja Alankomaiden Rovenkamp. Aamulla kello soi 06:00, nopee aamupala ja sitten taksilla kohti pyhättöä. Onnen arpa osui kohdallemme ja saatiin aamun eka vuoro 09:00. Bujaa!!

Hola Hola Amigo!
- Jenni

Kommentit