Road To The Wrolds part 3. ''cómo estás?''

Hola! 11 päivää reissun päällä ja siltä alkaa kropassa tuntuakin. Normi päivä menee näin: kasin maissa ylös ja aamupalalle nauttimaan herkullinen kroisantti, kuppi kahvia ja ''shotti'' appelsiini mehua. Sitten kauppaan tai kahvilaan täyttämään vesivarastot ja hakemaan evästä. Takaisin hotellille, kamat kasaan ja fiiliksestä riippuen joko bussilla tai taksilla koskelle. Kisaspotilla 5-7h, melontaa, evästä, päikkärit, melontaa, evästä. Päivät koskella on yllättävän uuvuttavia, vaikka melontaa ei enään pitkän jonon takia kauheasti kerry päivää kohden. Ehkä kroppa ei ole tottunut kuumuuteen, tai alkaa olla lepopäivää vailla. Muutamana päivänä koskella on myös pyörinyt järkyttävä tuuli, luojan kiitos alavirrasta päin..(eilen se vei rakkaan GoProni enkelten maahan, lue: joenpohjaan). Seuraavaksi takasin kaupunkiin bussilla tai hyvällä arpaonnella jonkun kyydissä. Hotlalla pikku sometauko ja sitten dinnerille. Nyt kello alkaakin olla 9 illalla, vielä pitää hetki pysyä hereillä ja sitten voi laittaa ''hyvää huomenta'' viestin Suomeen.



Kisaspotti on hyvin stabiili hontto. Syvä, ja jopa aika ''massiivinen''. Kasan päällä istuessa tuntuu että yllättävän suuri kuutiomäärä vettä virtaa kajakin pohjan ali sekunnissa. Honton pohja on melko tasainen, vasemmasta reunasta löytyy helpohko olkapää ja oikealta vaikea ja hieman petollinenkin kaatuva pikku curleri. Vaikka syvyyttä ja voimaa riittää eivät huge airit tule ilmaiseksi. Spotti ei ole nopeimmasta päästä ja isojen liikkeiden riskinä on huuhtoutuminen. All in all melonta alkaa tuntua päivä päivältä paremmalta ja kisasarja on ainakin paperilla melkolailla valmis. Fin freestyle kayaking teamin facebookista löydät muutaman surffin Visan melontaa!

Jenni

Jenni

Myöhään tänä iltana pitäisi myös Paulan saapua tänne churrojen maahan, eli pian meillä on koko tiimi kasassa! Vengaa ja loppuun vastaus otsikon kysymykseen: Cómo estás? - Muy bien !!

getting busy!
-Visa

Kommentit