MM-kisat ja paluu kotiin

Tervehdys hyvät lukijat!! Paluu kotiin on tarkoittanut myös paluuta arkeen ja blogin päivittäminen on valitettavasti joutunut odottamaan vapaapäivään. MM-kisat ovat takanapäin ja joukkue suuntaa jo tulevaisuuteen. Ensikesän EM-kilpailut pidetään kesäkuun 16-19 päivä Lienzissä, Itävallassa ja sinne on varmasti taas lähdössä mukaan täysi joukkue. Tässä vielä kuitenkin muutama kuva MM-kisojen finaalipäivältä.


Ranskan Sebastien Devred vetää tunnetusti isosti. Viimekesältä miehelle jäi käteen junioreiden EM kulta ja tällä kertaa kotiin lähti junioreiden pronssia.

Jason Craig hallitsi junioreiden sarjaa alusta loppuun ja veikin voiton ylivoimaisesti jättäen joukkuekaverinsa Dane Jacksonin toiselle sijalle.

Stephen Wrightin McNastyt riittivät tänävuonna kolmanteen sijaan. Mieheltä nähtiin huimia suorituksia kisan ulkopuolella, kuten mm. erittäin ilmava Wave Monkey.

Nicholas Troutman kesti hänelle asetetut paineet hyvin ja otti miesten kisan voiton ennätysmäisillä pisteillä 1510! AWESOME!

Eurooppalaisten kunniaa piti miesten finaalissa yllä Ranskan Jules Gallais, jääden kuitenkin juuri mitaleiden ulkopuolelle, neljännelle sijalle.

Junnu tyttöjen palkintokolmikko 1. Nouria Newman Ranska, 2. Sandrina Hornhardt Saksa, 3. Leoni Häberling Sveitsi

Junnu miesten palkintokolmikko, Jason, Dane ja Sebastien.


Suomelle kisoista jäi todella hienot suoritukset, Mikael Lantto yhdeksäs ja Paula Suurseppä kymmenes. Tietysti molemmilla oli edellytykset korkeammallekkin mutta nämäkin veivät Suomalaista freestylemelontaa taas suurella askeleella eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa kohti tulevia arvokisoja ja sitä ennen tietysti lumista talvea. Mutta eihän melontakausi vielä ole ohi...

Kisojen tulokset nähtävissä virallisilla kisasivuilla.

Kuvat: Mikko Wendelin (Canon 450D)

Kommentit