America #4 Sakkokassa ja elämän ohjeita

Helouhelou,

Kolmisen viikkoa takana Jenkkilässä nuorisokaartilla ja parisen viikkoa einuorisokaartilla. Mennään suoraan asiaan. Good Wavea kisavirtaamalla ei ole nähty nyt kahteen viikkoon ja sekös MM-kisoihin valmistautuvia melojia hymyilyttää. Aaltoa pystyy siis melomaan myös pienemmällä "2unitin virtaamalla", mutta onko siitä mitään hyötyä? Onko siinä mitään yhtäläisyyksiä kisakorkeuden kanssa? Siitä voi varmasti olla montaa mieltä. Lähes kaikki urheilijat kuitenkin ovat käyneet treenaamassa tätä 2 unitin Good Wavea ja näinpä jonot ovat luokkaa "järki hoi" tai "triviaali" kuten Sora sanoisi. Parissa tunnissa saa 1-3 surffia. Tähän kun ynnää sen, että aaltoa ei välttämättä aina saa kiinni ja sen, että kisoissa vettä tulee olemaan tuplamäärä, niin ihan maalaisjärjelläkin ajateltuna hirvittävää etua ei allekirjoittaneen mielestä melonnasta enää saa. Jostain kumman syystä veri kuitenkin vetää koskelle päivä toisensa jälkeen..

Uskon, että nyt on ne hetket kun kärsivällisyyttä mitataan eniten. Jonot ovat naurettavan pitkiä, vettä ei riitä ja lähes kaikki urheilijat ovat paikalla. Sitä heti ajattelee, että jää jostain paitsi jos ei mene melomaan kuten kaikki muutkin. Jollekin se varmasti sopii, jollekin ehkä ei. Kuten jo totesin, en usko että harjoituksellisesti melonnasta on merkittävää hyötyä. Saa olla aika seppä että oppii jotain uutta tässä vaiheessa näillä fasiliteeteilla. Toki joku miettii, että ei tee kaikkeansa ellei ole joka päivä koskella 6 tuntia. Noh, jaarittelu sikseen. Musta tuntuu, että suurin ansa mihin nyt voi astua on ärsytys. "Ärsyttää kun en saa hyviä runeja päälle". "Ärsyttää kun ei pääse melomaan". Itselle tämä aiheuttaa myös hieman passiivisuutta. Näin ollen listaan alle kolme sääntöä, jonka avulla selviät eteenpäin nyt täällä MM-kisoissa TAI koska vain elämässä kun vastaan tulee haasteita.

Sääntö numero 1: Stay positive (suom. v#### mitä p#####!!! ei vaan..). Aina löytyy positiivisia näkökulmia. Aina. Älä siis turhaannu, älä masennu, älä jää tuleen makaamaan. Huomenna on uusi päivä. Elämä kantaa kyllä eteenpäin. Tutkitusti jo pelkkä muutaman sekunnin mittainen hymyily laskee verenpainetta. 

Sääntö numero 2: Stay active (suom. nouse ylös ennen puolta päivää. Ei vaan...). Älä jää lonnimaan kämpille koko päiväksi. Keksi jotain. Ihan mitä vain. Käy melomassa, käy salilla, käy lenkillä, käy kävelyllä, pelaa korttia, dissaa kämppiksiä, aiheuta harmia Länsi-siivessä asuville, kuvaa trikshotti tai tilaa amazonista jotain aivan turhaa krääsää kuten pinkki kommando pipo tai 30 metriä ledivaloja (Kommentoi alle kuka voisi olla kyseinen henkilö. Oikein arvanneelle palkinto). 

Sääntö numero 3: Muistuta itseäsi tavoitteesta. Mikä on tavoitteesi? Miksi olet täällä? Kulje sitä kohti pienin askelein. Esim. Annen tavoite on juoda litra monsteria päivässä ja valvoa koko yö. Kun taas Onnin tavoite on kirjata vähintään 9h ruutuaikaa joka päivä (vitsejä molemmat).

Pistä nämä kolme sääntöä korvan taakse niin selviät elämässä mistä vain.

Alla muuta tärkeää informaatiota:

-Tuisku kaatui skeitillä (kommentoi alle hymynaama jos yllätyit).

-Iia astui koiranpaskaan. Lisäksi skippasi KAKSI kertaa putkeen aamupalavuoron nukkumalla liian pitkään ja yritti tämän jälkeen hyvittää sen kolmantena aamuna tekemällä lettuja. Toimiiko? Kyllä.

-Annella tili pakkasella. Ottaa kauppaan aina jonkun mukaan ja sanoo lähtiessä "minä maksan". Kassalla käyttää klassista koiranpentuilmettä. Toimiiko? Kyllä.

-Miikan kandi ei ole edistynyt vaikka mies itse niin uskoo. Arvioitu valmistumisaika marraskuu 2034.

-Suihkari All Time Leaderboard: Visa 10, Onni 1 ja muut jotain siltä väliltä.

-Sakkokassan kärjessä toistaseksi ylivoimaisesti Onni. 

Ainiin. SAKKOKASSA. Sakotettavat toimenpiteet ilman sakotettavaa summaa:

Lompakko, henkkarit tai puhelin hukassa.

Ruoanlaitto vuorosta myöhästyminen yli 3 tunnilla.

Tiskit tiskaamatta ennen seuraavaa ruokaa.

Astian hajoittaminen.

Eskimopyörähdys ENNEN aaltoa + ei saa aaltoa kiinni.

Melan pudottaminen aallossa.

Uinti.

Alle 18v yksin ulkona yöllä (sakot kohteelle sekä vastuussa olevalle valvojalle).

Sakoitta jääminen 100€.

Sakkokassan tuotot käytetään lyhentämättöminä Itäisen-siiven hyvinvointilautakunnan esittämällä tavalla reissun viimeisenä kokonaisena päivänä.

Mitäs vielä. Ei kait muuta. Ainiin. Kisajärjestäjät ilmoittivat muutama päivä takaperin, että alkuerissä melotaan veden puutteen takia neljän surffin sijasta vain kolme. Lisäksi kilpailupäivien vedenkorkeutta lasketaan 9500 kuutiojalasta noin 8000 kuutiojalkaan. Tiimitreenit alkavat keskiviikkona. Kuulemisiin!

Visa

Kommentit

  1. Ooooo! Anne pääsee vielä melontaurallaan pitkälle! Jo nyt omaksunut wanhojen melontahippien tärkeimmät niksit ja kujeet! Miika: yksi sivu tekstiä päivässä valmiiksi, sitten saa lähteä hulluttelemaan nuorison kanssa.

    VastaaPoista
  2. Jep kyllä noi kohinan juniorit tietää miten penniä venytetään. Huhujen mukaan johdanto + 3 sivua plakkarissa jo. Uskoisko tota..

    VastaaPoista

Lähetä kommentti