Deuchland: Aurinkoa ja etanoita.

 Noh nyt on Suomen joukkue päässyt asettumaan Saksan hulinan keskelle sen verran, että nyt on blogipäivityksen aika. Etujoukothan (lue Anne) lähtivät scouttaamaan paikallista menoa jo Hawa’Iin kisojen aikaan ja kun ei mitään kuulunut päätimme lähteä perään katsomaan mites Plattlingissa menee (ja ehkä ohella jopa melomaan). Pääjoukko eli Visa, Onni ja Iia pääsivät siis paikalle maanantaina yöllä. Kentällä pääsi pääjoukkue odotelemaan Visan järjestelemää kyytiä ja koska Muchenin kenttä on niin sokkeloinen, joutui kuskimme seisomaan autonsa päällä että porukka löysi perille. Tästä alkoi matka Saksan kuuluisalla Autobahnalla noin 130km/h vauhdilla kajakit katolla, siihen asti kunnes kuski huomasi bensan olevan vähissä. Tästä eteenpäin matka jatkui houmattavasti rauhallisemmin kohti Deggendorfia ja AirBnBtä. Kämpille päästyään painelivat matkustajat heti nukkumaan. Hyvin nukutun yön jälkeen pääjoukko lähti etsimään itselleen aamupalaa ja ruokakauppaa ennen koskelle suuntaamista.

Aamupala paikallisessa kahvilassa

 Koskelle saapuessa vastassa odotti Anne iloisella päällä, sillä vielä paistoi aurinko. Hetken juttelemisen jälkeen päätettiin yhteistuumin lähteä melomaan, joillekin meistä ensimmäistä kertaa hontossa yli vuoteen. Noh kyllä se siitä lähti pienen takkuilun jälkeen liikkeelle. Ensimmäisen setin jälkipuoliskolla alkoi kuitenkin vesisade, jolle ei loppua ollut näkyvissä. ”Kuiviin” vaihtamisen aikana tajusivat Onni ja Visa, että sadetakit puuttuivat matkasta. Onnilla se ei ollut AirBnB kämppää kauempana, mutta Visa alkoi muistelemaan, että oli jättänyt sadetakin kokonaan pakkaamatta. Noh eipäs sille mitään enään voinut, joten joukkue päätti lähteä etsimään suojaa läheisestä kahvilasta ja suunnittelemaan jatkoa. Sillä päivää oli vielä jäljellä ja vesisade hetkeksi vaikutti helpottavan, päätti joukkue lähteä takaisin melomaan iltasettiä. Koska sade ei iltasetin aikana hellittänyt ja junaankin alkoi olla kiire, päättivät Onni ja Iia painella Saksalaiseen lähijunaan melontakamoissa.

 

Visa jäi ottamaan pari lisä surffia ja päätti melontapäivänsä rentoon 2km sprinttiin koskelta juna-asemalle. Airbnbläiset kulkevat siis Deggendorffista junalla Plattlinkiin. Toistaiseksi se on osoittautunut oikein hyväksi valinnaksi. Pikku sprintti asemalle ei ollut tavallaan niin paha, mutta kun aloitimme seuraavan päivän niin ikään juoksemalla asemalle niin päätimme yhdessä varata jatkossa muutaman ekstra minuutin siirtymisiä varten...

 

Päivät ovat vierähtäneet tosiaan aika vauhdilla koskella treenailemassa ja välillä aina kaupungilta pikku purtavaa hakiessa. Luppoajan kukin on käyttänyt tavallaan. Anne on esim. lanseerannut oman freestylemelojille suunnatun ravinto-ohjelman joka pitää sisällään seuraavaa:

-Aamupala: Brezel + tonnikala

-Lounas: Döner

-Päivälläinen: Dönerin jämät

-Illallinen: koittaa pummia leirintäalueella ulkkareilta ruokaa koiranpentuilmettä hyödyntäen. Onnistumisprosentti 100%.

Anne kyllä sanoi laajentavansa ruokavaliotaan, sillä nyt noin viikon jälkeen hän sai Onnin ja Iian avustuksella hankittua itselleen trangiaan kaasua. Oliko se oikeaa, se selviää seuraavassa. Tänään katsellaan kun Suomi nakkelee Ruotsia turpaan kendossa ja huomenna jatketaan tiimitreenien parissa.

Palaillaan, Onni & Visa

Kommentit