Kilpailut alkoivat Lienzissä.

Tänään sitten saatiin kisat melontojen osalta avattua täällä tukalan kuumassa Lienzissä. Vesitilanne on varsin matala ja näyttää, että sitä on päivä päivältä vain vähemmän.

Aamulla vuorossa olivat junnumiehet ja liekeissä suomalaisista olivat Vili Volotinen ja Lauri Hietala. Molempien ranit epäonnistuivat hieman ja erittäin tiukalla tuomarilinjalla oli myös kätensä pelissä. Poikien sijoitukset Vili 16. ja Lauri 26. Junnujen ylivoimaisen voittoon meloi Brittien Bren Orton kuituisella Jedillään.

Iltapäivällä oli vuorossa naiset ja hetki sitten saadut tulokset ovat myös Suomalaisittain vähän murheellista luettavaa. Tuomarit eivät tunteneet armoa tälläkään kertaa ja Jonnan kohtaloksi koitui erittäin ilmavassa voltissa perän osuminen pohjaan ja huuhtoutuminen stopparista. Tällä voltilla Jonna olisi ollut jatkossa ja jatkanut kilpailuja perjantaina.


Suomalaisten kisakatsomo

Vili kärryttelee.

Lauri kärryttelee.

Junnujen ylivoimainen voittaja Bren Orton. Tästä pojasta kuullaan vielä.

Junnumiesten tulokset.

Anni hakee paikkaa.

Jonna paukuttaa volttia... pohjaan!

Naisten tulokset.
Huomenna melonnat aloittavat miehet ja Suomalaisista ensimmäisenä meloo Teemu noin klo 12 paikallista aikaa. Tällä hetkellä Suomen joukkue rentoutuu ja valmistautuu huomisiin koitoksiin kuka milläkin tavalla, osa on uimassa ja aurinkoa ottamassa läheisessä uimalassa,  Tupi ja Moppi ovat squirt-paattien tarkastuspisteellä töissä ja osa päivittää blogia. Klo 1800 LT lähdemme melomaan maisterin ja hänen rouvansa johdolla slalomia 3 km pätkän päättäen melonnan kisapaikalle. Näin saamme pidettyä tuntuman yllä huomista varten. Kisahontossa melonta ei iltaisin onnistu veden vähyyden, tai puutteen takia.

Näihin kuviin ja tunnelmiin! 

Kommentit