Ruotsissa


Sillä välin, kun kisajoukkue harjoittelee pian alkavia kisoja varten, lähdimme Aapon kanssa puhtaimmille vesille Ruotsin lappiin. Ensimmäinen kohteemme oli vanha kunnon Trollforsen, missä Paltvalssenin aalto toimi suuresta vesimäärästä huolimatta oikein hyvin. Pari päivää aallolla kuluikin mukavasti muuta seuruetta odoellessa.

Aapo ja Pan-am.

Jacksoni ei aivan yllä vanhan projektin tasolle.
Kun Varosen Transportteri ja Tommin ralli-citkka saapuivat maanantaina paikalle pääsimme Creeking deltalle lämmittelemään tulevia jokia varten.

Aapo  kakkosessa.
Trollilta suuntasimme lähemmäs norjan rajaa Kultsjöån joelle, missä vietimme pitkän melonnan täyteisen päivän upeissa maisemissa. Jannella oli koko reissun ajan hyvä poksauttelu meininki ja se heijastui myös muihin.

Janne ja ensimmäinen droppi.

Aapon täydellinen linja Mini-kalagalassa.

Jarmo ja vasen linja.

Meikä ja kahdeksan metrinen.

Tommi ja 16,5 metrinen.

Paula koskessa, jota ei ruotsaisen opaskirjan mukaan voi laskea.
Allekirjoittanut loppuslaidissa.
Kultin leiri.

Seuraavana päivänä ajoimme vielä ylemmäs vuoristoon Saxån joelle. Koska joki oli osittain aivan lumen ympäröimä lähdimme kokeilemaan yhtä joen sivuhaaroista, mistä löytyikin laskettavaa, mutta myös kannettavaa.
Paula lumipatjojen keskellä.

Maisemamelontaa parhaimmillaan.

Paikallisen poliisin terveiset.
Paula ja Janne jatkoivat matkaa kohtii norjaa, mutta sininen Transportteri palasi vielä Trollille. Vietimme. juhannusta Rovaniemen melojien kanssa telttasaunan lämmössä. Onnea vielä edustusjoukkueelle Lientziin!

Kommentit