Pojut Norjassa

Pojut ovat saapuneet Norjaan Vossille! Matkassa ovat Vili, Aleksi, Teemu ja Juuso. Reissumme jatkui suoraan Lienzin EM-kilpailuista ja Aleksin Transporter liittyi seurueeseemme Norjassa. Saavuimme Brandsethin take-outtiin tiistai-yönä. Heti kurvattuamme parkkiin testasimme myös fordin sivuturvatyynyjen toimivuuden: auton oikean renkaan tukivarsi hipaisi huomaamatonta kiveä ja laukaisi  kaikki sivuturvatyynyt oikealta puolelta! Pamaus ja ruudin haju oli kyllä melkoinen. Nyt apukuskin puolella on miellyttävä tyyny juuri sopivalla kohdalla, jotta apukuski voi lepäillä matkojen aikana. Myös ohjaus muuttui entistä miellyttävämmäksi: jos halusi ajaa suoraan, piti rattia kääntää vasemmalle melko reilusti. Onneksi hinauspalvelu toimi ja auto saatiin Vossin korjaamolle ja matka jatkuu, tosin ilman valmiudessa olevia turvatyynyjä..

Tästä alkaa Blogisarja "Pojut Norjassa". Pyrimme päivittelemään aina kun vain netin ääreen pääsemme. Tarkoitus olisi tehdä pieni teksti kuvien kera jokaisesta joesta sekä henkilökohtainen arvio. Myöskin olemme tekemässä kokoillan elokuvaa matkastamme, minkä maailman ensi-ilta on syksyllä.

Eilen möläytimme Brandsethin. Vettä oli melkolailla vähän, mutta se ei estänyt meitä melomasta joen tiukimpiakaan paikkoja! Toki menihän pari kohtaa yskimiseksi ja kajakki nousi olalle. Osaltaan joki oli mukavaa IV:sta ja laskemamme tiukimmat paikat olivat varmasti jo lähempänä V:sta. Isoimmat möläytykset olivat hyviä vähälläkin vedellä, mutta monet paikat olivat aikamoista kolistelua. Emme päässeet ihan yksimielisyyteen arviostamme, mutta se liikkuu tällä vedellä 3/5 ja 4-/5 paikkeilla. 5/5 on paras mahdollinen ja 0/5 toinen ääripää. (Huom! Nuo arviot eivät ole koskien vaikeusasteita, vaan henk. koht. arvio joen mahtavuudesta)

Suurin osa kuvista on autossa muistikortilla, mutta alla pari otosta.

Kyllä ne tyynyt todella toimivat!

Brandseth

Kommentit