Uganda again


Jinjassa taas! Puolitoista viikkoa reissussa on mennyt todella nopeasti. Melontaa on tullut harrasteltua lähes joka päivä. Nile Special on toiminut hyvin, ja sitä olemme lähes poikkeuksetta meloneet. Myös Club Wave on näyttänyt kerran parhaat puolensa eilen kun vesi oli todella matalalla. Vedenkorkeus vaihtelee noin metrin eri päivien välillä. Vaihtelu johtuu täällä Jinjassa olevasta vesivoimalasta. Sunnuntaisin tarvitaan vähemmän sähköä joten vettä juoksutetaan vähemmän. Nile Special toimii korkealla vedellä, joten arki-iltaisin se toimii lähes aina.

Kuvaushommia
Kävimme myös melomassa "Second day tripin" , aloitimme Superholelta. Se on noin kolmen-neljän tunnnin laskupätkä ja päättyy Hairy Lemoniin. Hauskaa isoa aallokkoa, ja yksi hieman hurjempi kohta. Siinä kohdassa voit valita kolmesta haarasta: Itanda, Kalagala tai Hypoxia. Valitsimme ekalla reissulla helpoimman, Kalagalan, joka oli hauska iso möläytys melko helpolla linjalla.

Aapo huolestuneena ennen Kalagalaa..

Aapo ja Kalagala

HUGE airscrew!

Pan ja Am!

Teemu ja CLEAN PANAM!(löytyy videolta)

Oppimista on tullut paljon ja ison aallon melontaan alkaa pikkuhiljaa tottua. Hyviä kuvia ja videoita on tullut jo kivasti. Tämä päivä jatkuu shoppaillen Jinjassa ja illalla takaisin Hairy Lemoniin. Päivitystä luvassa taas kun tulemme kaupunkiin ja netin äärelle!

Nile Special. Aurinko laskee, aika lähteä syömään ja nukkumaan..


Kommentit

Lähetä kommentti