Kisaviikko lähestyy


Tämän päivän kansalliset harjoitukset kisapaikassa olivat jo puoli yhdeltä paikallista aikaa. Meloimme vuoron taas jaetusti niin, että meillä suomalaisilla oli ensimmäiset 22,5 minuuttia. Runeja melojaa kohti ei tullut kuin 4 - 5, mutta odotusaika akanvirrassa oli lyhyempi. Kisahontto alkaa tuntua tutummalta ja suoritukset ovat kaikilla parantuneet.

 
Tiia appalakkien polulla kisapaikan välittömässä läheisyydessä,
luontoi täällä on hyvin rehevää.
Omien treenien jälkeen suuntasimme jälleen Pigeonille, koska ennakkotiedon mukaan siellä piti nyt olla enemmän vettä. Vesi olikin ehkä muutaman sentin korkeammalla, mutta hontto ei ollut oleellisesti muuttunut. Vaikka pääsimme matkaan ajoissa, oli Pigeonilla jälleen useita muitakin melojia. Australian tiimistä ainakin osa oli melomassa Pigeonilla, vaikka he sen vuoksi eivät ehtineet omiin kansallisiin harjoituksiin kisapaikalle. Jonotusaika venyi pitkäksi, koska pitävässä hontossa tehtiin hyvinkin pitkiä surffeja. Osa suomen joukkueesta pitää Pigeonia maailman parhaana honttona ja haluaisi jopa siirtää MM-kisat sinne, mutta minä tykkään kyllä kisahontosta huomattavasti paljon enemmän. Tämän päivän Pigeonin setiltä on vain editoimatonta videomateriaalia, joten kuvat ovat kisapaikalta.

Harri lämmittelee ylävirrassa
Janne kisahontossa
Lauri tekee taas ison voltin

Paula teke myös isosti
Jonna lähdössä kärryttelemään

Juuson phoenixit sujuvat mallikkaasti
Visa kärryttelemässä
 Huomenna Suomenn joukkueella on ensimmäinen harjoitusvuoro, paikallista aikaa klo 11.30. Suuntaamme siis vesille heti, kun vesi nousee riittävästi, että hontossa voi meloa.

Kommentit