Tiimitreenit aloitettu Kanadassa

 
Loput Suomen joukkueesta saapuivat sopivasti lauantaiyönä paikan päälle, ja koko joukkue pääsi aloittamaan viralliset tiimitreenit heti sunnuntaina. Melonta-aikaa on tunti, ja Suomen joukkueen kanssa meloo viisi muuta maata, mm. Espanja ja Slovakia. Yhteistreenit menivät yllättävän sujuvasti tungoksesta huolimatta ja jokainen suomalainen pääsi melomaan viisi surffia. Aalto on hieman muuttunut parin päivän aikana veden nousun myötä ja muuttunut vihreämmäksi. 

Jussin Panam

Kurosen Airscrew

Anni blunttaa
 
Melomaan on päässyt hyvin myös tiimitreenien lisäksi. Aallolla ei toistaiseksi ole ollut suurta ruuhkaa virallisten treenien jälkeen. Suomalaiset ovat innokkaimpien treenaajien joukossa: sunnuntaina melottiin pilkkopimeään asti ja maanantaina aamulla noustiin viideltä taas melomaan, eli ensimmäisinä ja viimeisinä aallossa! Aaltoa ei tosiaan ole vielä valaistu, mutta melominen onnistui Juusolta ja Jussilta täysin pimeässäkin. Kunhan kuohun näkee se riittää, kuulemma. 

Juuso blunttaa isosti

Kaukolan clean blunt

Netin kanssa on ollut pieniä ongelmia, joten blogin päivittäminen on hieman haasteellista. Kirjoittelemme kuitenkin aina kun netti suostuu toimimaan.

Kommentit