Talviuni + Pool Party

Suomalaisen koskimelonnan kaamos on pitkä. Suurin osa maan koskista kivittyvät jään peittoon ja kylmä ilma ajaa melojat joko sisätiloihin tai muiden harrastusten pariin. Vaikka lajitreenit ulkona joudutaan lopettamaan hetkeksi, on talvi silti tärkeää aikaa. Tuntumaa melontaan on pidettävä yllä, kropasta huolehdittava, tuleva kausi suunnitella sekä joulukinkut syötävä. Uimahallimelonta on varmasti yksi parhaista tavoista pitää melontatuntumaa yllä.

Jalostajat Pool Party. 

Team Jalostajat herätteli muutamia melojia talviunilta allaskisojen verukkeella. Kilpailut melottiin 18.2. lauantai-iltana Järvenpään uimahallilla. Vaikka osallistujia ei ollut jonoksi asti, tuntui flättikisailu mielekkäältä. Kisaformaattia muovattiin sydämen sykkeitä nostavaksi: alkuerien jälkeen siirryttiin viiden melojan ''tiputus"finaaliin, josta jokaisen kierroksen jälkeen vähiten pisteitä saanut meloja tippui. 

Päätuomarina toimi Teemu Väliahdet

Kahden finaalikierroksen jälkeen runeja oli edessä vielä Tuomas Kaukolalla, Vili Volotisella sekä Visa Rahkolalla. Tuomaksen ollessa 4. kierroksen viimeinen jatkoon päässyt meloja, joutui hän aloittamaan seuraavan kierroksen ja melomaan toisen runin putkeen.

Tuomas Kaukola sijoittui 3.
Lyhyt palautumisaika koitui ehkäpä Tuomaksen kohtaloksi, eikä hän ylttänyt parhaaseensa 3. finaalikierroksella.

Vili Volotinen vakuutti tuomariston kerta toisensa jälkeen
Molemmat nuorukaiset meloivat kohtalaiset suoritukset 3. finaalikierroksella ja näin ollen viimeisellä kierroksella vastakkain meloivat Visa ja Vili.

Rahkola ja lunar orbit

Vili sai kunnian aloittaa viimeisen kierroksen ja jatkoi varmoja otteita myös viimeisellä suorituksellaan, paukutellen 850 pisteen runin. Tämäkään ei lopulta horjuttanut Rahkolan kovaa ''flättivirettä'', sillä nuori mies tyylitteli niin oman, kuin kilpailuidenkin ennätyksen ja pääsi nostamaan kultaisen kypärän päähänsä 1370 pisteen voimin.


Mikko Ritari pyöritteli itsensä 4.

Anni Mykkänen tuli hätyyttelemään miehiä ja sijoittui 5.

Kisarunit aloitettiin entryliikkeillä altaan reunalta. Visa ja entry loop.

Liveseuranta
Team Jalostajat kiittää ja kuittaa.

Kommentit