Luminen viikonloppu ja MM-katsastukset Neitikoskella

Neitikosken ihanan kylmässä ja runsaslumisessa säässä ratkottiin tänä viikonloppuna ketkä saavat lähteä edustamaan Suomea tämän vuoden MM-kisoissa, jotka järjestetään kesällä Espanjan Sortissa. Osallistujia oli mukava määrä neljästä eri sarjasta ja Neitikosken reiluhko vesitilanne antoi mahdollisuuden näyttää erityisesti aaltoliikkeitä, vaikka hontossa tyypillisempiä temppujakin nähtiin.
Tiiviissä tahdissa melottujen katsastusten jälkeen järjestettiin vielä erillinen näyttökilpailu, jonka jälkeen pisterajat rikkoneita urheilijoita oli kahdeksan. Sarjassa K1M Tuomas Kaukola, Visa Rahkola ja Olli Nyrhilä, sarjassa K1N Anni Mykkänen ja Paula Varonen, sarjassa K1JRM Tuisku Äänismaa ja Turkka Mutikainen sekä sarjassa K1JRN Riina Aho.

Virallisen osuuden loputtua jatkettiin viikonloppua vielä sitkeästi melonnan merkeissä. Itse keskityin päätoimisesti lempiliikkeeni backstabin harjoittelemiseen ja viimeisellä melontasetillä lisäksi cleanien spinnien pyörittelyyn. Tämä viikonloppu oli itselleni vasta toinen tänä vuonna ulkovesillä, mutta melonta tuntui silti sujuvan ihan mukavasti ja - mikä tärkeintä - oli hauskaa. Eikä vähiten siksi, että alla olevien kuvien yhteissurffi oli ainakin meidän junioreiden keskuudessa suuressa suosiossa.

Kommentit