Kisahontossa tuntumaa etsimässä

¡Hola!

Tänään oli neljäs päiväni Sortissa - kolmas vesillä - ja kisapaikkaan tutustuminen tuntuu hieman kiireiseltä, sillä toistoja ei ole päässyt tekemään kovin paljoa. Olen keskittynyt lähinnä spinnien ja felixien pyörittelyyn ja aion jatkaa tulevina päivinä samalla linjalla.


Kisapaikassa olevien tiimitreenien ulkopuolella meille junioreille on tarjottu mahdollisuus osallistua lähinnä joessa ylempänä olevassa hontossa tapahtuvalle leirille. Paikka on hyvin erilainen kuin kisaspotti, mutta siitä huolimatta olen viihtynyt siellä hyvin. Erityisesti olen keskittynyt voltteihin ja vasemman käden kärrynpyörään. Oikeaa en ole viitsinyt harjoitella, sillä kyseisen honton oikea laita on kiitettävän pitävä ja siellä sivusurffit tuppaavat venymään parhaimmillaan minuuttien pituisiksi. Tästä syystä muutama juniori on ottanut uinnitkin, kun pois ei vain ole ollut niin kovin helppoa päästä kajakin kanssa.


Loppuun laitan vielä todisteen siitä, että olen kisapaikassakin käynyt, vaikkeivät treenaamani liikkeet ole olleet erityisen kuvauksellisia.Kommentit