Miesten ja naisten alkuerät melottu! (ke ja to)

Miesten alkuerät melottiin eilen keskiviikkona ja Suomen joukkueesta vuorossa olivat Olli, Visa ja Tuomas. Arvokisadebyyttiään melova Olli pääsi avaamaan suomalaisten päivän kilpaillen heti ensimmäisessä heatissa.
-''Ensimmäiset heatissa melominen sopi hyvin. Valitettavasti hontto oli vähän muuttunut vasemmasta laidasta, enkä päässyt pelipaikoille kunnolla kertaakaan ja jouduin tekemään upotuksen liian pitkälle kuohuun. Voltit kolisivat pohjaan ja mäkkärin tekniikassa ollut pieni tekniikkavirhe korostui kisoissa. Koko melonnan ajan oli kuitenkin hyvä fiilis ja pääsin pitämään todella hauskaa hontossa!''

Olli
Seuraavana vuorossa oli Visa heatissa numero 6.
-''Tuntui hyvältä päästä vihdoin kisaamaan, odottavan aika on pitkä.. Eka runi oli hyvä ja sain siitä 800 pistettä, meidän arvio jatkopaikkaan vaadittavista pisteistä oli 1200, joten toisen runin koitin meloa hieman varmistellen. Yhteispisteillä 1273 jännittelin sitten loppu päivän katsomossa että näinköhän pisteet riittävät. Ja riittihän ne! Fiilis jatkopaikan varmistuessa oli loistava.''

Visa

Tuomas päätti päivän suomalaisesitykset heatissa 12.
-Ensimmäin runi meni suunnitelmien mukaan, toisessa tein muutaman virheen, mikä erotti minut jatkoon menneistä. Olen lähes tyytyväinen suorituksiini ja sijoitukseen, sillä taso oli kova.
Tuppu
Suomalaisten sijoitukset alkuerissä: Olli 59. Visa 20. ja Tuomas 24.

Muuten miesten alkuerät sujuivat aika pitkälti odotetulla tavalla. Jenkkien Danen ylivoima alkuerissä oli kuitenkin valtaisaa. Se, että kyseinen melontastara voitti alkuerät, ei lienee ole kenellekään suuri yllätys, mutta kaula muihin melojiin oli mieleenpainuva. Danen yhteispisteet 3060 jättivät toiseksi meloneen Brittien Gav Bakerin reilusti yli 800 pisteen päähän. Spekuloinnit kuitenkin sikseen, sillä kyseessä oli vasta alkuerät.

Clean Mc Nasty by Dane Jackson
Toinen yllätys miesten alkuerissä oli viime vuoden EM hopeamitalistin Bartoksen, sekä Jenkkien kivenkovasta joukkueesta kahden melojan tippuminen ulos neljännesvälieristä.


Alkuerien täydelliset tulokset TÄÄLTÄ

NAISTEN ALKUERÄT

Naisten alkuerät melottiin tänään torstaina 4.7. Kaksikymmentä parasta naista jatkavat kisoja huomenna neljännesvälierissä. Suomalaisista päivän sai kunnian aloittaa Anni Mykkänen heatissa 5. Anni meloi hienot alkuerät paukuttaen ensimmäisellä runillaan 270 pistettä, ja toisella 380. Yhteispisteillä 650 Anni sijoittui alkuerien seitsemänneksi!
-Kevyesti paras kisapäivä koskaan tähän mennessä! Superhyvä fiilis lähteä melomaan kun tietää että hyvällä omalla suorituksella pystyy todellakin pärjäämään. Huomenna pitää siivota oma liikelista puhtaisiin suorituksiin, napata sillä paikka kymppisakista ja treenata samalla vähän yhtä hiottua runia semien varalle.
Anni
Anni saunoo!

Paula Varonen meloi heatissa 8 sijoittuen lopulta niukasti neljännesvälierien ulkopuolelle sijalle 23.

Paula


Naisten alkuerien voittoon meloi USA:n Sage Donnely yhteispistein 1146.67, toiseksi Puolan Zofia Tula pistein 1063.33 ja kolmanneksi Ranskan Marlene Devillez pistein 946.66.

Huomenna jatketaan naisten ja miesten neljännesvälierillä. Naisten alkuerät alkavat 12.00 ja Anni meloo kolmannessa heatissa klo 13.10 paikallista aikaa.
- Huomenna on jännä päivä. Kaksi kolmesta runista ratkaisee, mutta samalla voi vertailla mikä sijoitus olisi parhaalla yksittäisellä suorituksella, niin kuin semifinaaleissa sijoitus ratkaistaan.

Miesten neljännesvälierät alkavat klo 15.00 paikallista aikaa ja Visa meloo heti ensimmäisessä heatissa.
-Siisti päästä melomaan neljännesvälieriä! Aika avoimin mielin lähden huomenna melomaan. Pyrin myös kiristämään vähän tahtia runissani ja näin lisäämään muutaman liikkeen sarjani loppuun.
Kommentit