Ti 2.7. - junioritytöt ja yksilapaista melontaa Sortissa

Tämän aurinkoisen, vain noin 33 C°:een lämpötilaan nousseen päivän aloittivat C1-sarjan (Canoe Decket Surface) alkuerät, joiden voiton vei USA:n Jordan Poffenberger.

Hieman ennen kahta paikallista aikaa alkoivat itselläni jännittävät paikat, kun meloin junioritytöissä heti ensimmäisessä heatissa toisena kilpailijana. Hetki ennen suoritusta päässäni vilisi kriisiajatuksia erilaisista mahdollisuuksista epäonnistua, mutta sain melkein heti ensimmäisen runini alkuun spinnin ja pistetilin avaus kymmenellä pisteellä helpotti tietyllä tavalla jatkoa, vaikken ensimmäisellä runillani saanutkaan muita pisteliikkeitä tehtyä ja kaiken kaikkiaan oleminen tuntui hieman turhalta säheltämiseltä.


Kannustus takaisin honttoon meloessa oli kova


Toisen runini alussa keskittymiseni tuntui heti paremmalta kuin ensimmäisen, ja sainkin siihen lopulta pyöräytettyä spinnit kummallekin kädelle kahdenkymmenen pisteen arvoisesti. Olen iloinen siitä, että sain liikkeet tehtyä niin puhtaasti, että kaikki tuomarit antoivat niistä minulle pisteet.


Spinnailua

Jännittävien kahden muun heatin rannalta seuraamisen jälkeen sijoituksekseni tuli lopulta 12. Olen siihen tyytyväinen ja kaiken kaikkiaan kisasuoritukseni tuntuivat huomattavasti paremmilta kuin harjoitukset.


Juniorityttöjen kärkikolmikko otti selkeän eron muihin

Viimeisenä iltapäivällä melottiin OC-sarjan (Open Canoe) semifinaalit. Niiden kärkikolmikoksi ponnistivat Espanjan Adria Boch Roca, Saksan Philip Josef ja Ranskan Jean-Yves Moustrou.

Huomenna riittääkin sitten heateja kerrakseen, kun vuorossa ovat miesten alkuerät. Suomalaisista kisaamassa ovat paikallista aikaa 12.00 Olli, 14.30 Visa ja 17.25 Tuomas.

Kommentit