Eurocup Bratislava & melontaa Grazissa

Noniin!


Nyt on toinenkin Eurocup-osakilpailu melottu. Kisapaikkana oli Cunovon slalomrata 20km Bratislavasta. Rata ja etenkin kisastoppari olivat todella hyviä! Sekä Harrin, että minun mielestä ehdottomasti paras hontto, jota olemme koskaan slalomradalla meloneet.

Kisat menivat kummaltakin kohtuullisesti, Harri oli 14. ja minä semifinaalin jälkeenkin kahdeksas. Kummankin alkueräsarjoihin kuului varmoja perusliikkeitä, cliiniä ja supercliiniä kärrynpyörää, voltteja, vaikeita split wheelejä ja hävettää kertoa, mutta tein myös felixin. Semifinaaleissa onnistuin myös phonix monkeyssä, mutta sarja ei riittänyt 363 pistettä ja kahdeksatta sijaa paremmaksi.

Voiton vei odotetusti kotikoskessaan melonut Peter Csonka, joka tahkosi finaalissa parhaalla sarjallaan lähes 1000 pistettä! Sarjaan kuului kummankin käden phonix monkeyt, mcnastyt, tricky whoot sekä muutama pienempi liike. Toiseksi sijoittui kuitukajakilla melonut James Bebbington Britaniasta ja kolmas oli Tsekki Jan Spindler.

Naisissa ykkönen oli Nina Halasova ja junioreiden voittajaksi meloi Jakob Ehrl

Tulokset jokaisen sarjan kolmen parhaan osalta:

K1 men
1. Peter Csonka, SK, 996 b.
2. James Bebbington, GB, 773 b.
3. Ján Špindler, CZ, 690 b.

K1 women
1. Nina Halašová, SK, 300 b.
2. Ekaterina Kulkova, RU, 191 b.
3. Lenka Borovičková, CZ, 160 b.

K1 juniors
1. Ehrl Jakob, DE, 510 b.
2. Bartosz Czervinski, PL, 410 b.
3. Renault Maxime, FR, 368 b.

C1 men
1. Lukáš Červinka, CZ
2. Jan Liška, CZ
3. Vladimír Cako, SK


Tällä hetkellä olemme Grazissa ja suunnittelemme lähtöä Lienziin. Harri on ollut viime perjantaista asti vatsataudissa ja välillä todella kovassa kuumeessa, joten todennäköisesti suuntaamme johonkin hotelliin. Myös tulevan viikon erittäin sateinen sääennuste puoltaa hotellimajoitusta.

Eilen illalla kävimme katsastamassa Grazin Radezky- aaltohonton, vesi oli noussut lähes metrin ja kirkas vesi oli vaihtunut todella ruskeaksi, väri oli kuin Vantaanjoessa kevättulvalla. Hontto oli muuttunut mukavaksi pikku aalloksi, jossa myös surffarit viihtyivät. Harrin vatsakipu ei laantunut, joten hänestä ei ollut melomaan.

Alla muutamia kuvia Grazista viime viikolta ja eiliseltä:





Kommentit