Sunnuntai aamun treenit Thunissa


Hyvää sunnuntaipäivää Thunista. Melojat eivät pyhäpäiviä tunne ja treenaamista on jatkettu entiseen malliin myös tänään. Tällä kertaa Suomen treenivuoro sattui aamulle ja tukevan aamiaisen jälkeen suuntasimmekin porukalla aaltoa kohti. Nyt aalto oli onneksi taas vähän paremmassa iskussa, vaikka ei se vieläkään täysin vakaa ja kisakuntoinen ollut. Juttelin eilen kisan pääorganisaattorin kanssa ja töitä tehdään yötä-päivää että aalto saataisiin tasavertaiseksi kaikille tiistaipäiväksi kun miesten karsinnat potkaistaan käyntiin. Pelkästään miesten alkuerien läpiviemiseen menee noin kahdeksan tuntia, joten pitkä viikko on edessä niin melojilla kuin tuomareillakin. Tässä pari kuvaa aamun tunnelmista...


Suomen pojat yrittävät mahtua kajakkeihinsa. Teemu (keskellä) on ymmärtänyt asian hieman väärin.

Sillä välin kun suomalaiset valmistautuivat omaan treenivuoroonsa Itävallan Daniel Herzig näytti muutavan hienon liikkeen. Tässä clean pan am.

Mikun Back Stab.

Samuli Blunttaa.

Paula tekemässä volttia.

Tupin iso Back Stab.

Loppu päivä onkin sitten lepoa ja rentoutumista ja tulevan suunnittelua. Seuraavat treenit ovat maanantai aamuna klo 8:00, eli olemme ensimmäisenä listalla. Suunnitelmissa onkin tähdätä aallolle taas jo yön hämärissä ja tehdä hyvät viimeistelyt tuleviin kisasarjoihin.

Kuvat: Mikko Wendelin (Canon 450D)

Kommentit