Keskiviikko ja junioreiden alkuerät

Keskiviikkona melottiin MM-kisojen C1, OC1 sekä K1 juniori sarjat. Suomalaisista vesillä olivat Teemu Väliahdet ja Juuso Karttunen. Poikien ensimmäinen isompi kansainvälinen kisa meni hieman jännityksen piikkiin, eikä ehjiä suorituksia meinannut tulla millään. Juuson viimeinen runi antoi vähän viitteitä siitä mihin mies pystyy ja Teemun air screwit olivat näyttäviä mutta eivät tahtoneet pysyä aallossa. Näin pisteet jäivät vähäisiksi mutta tästä on hyvä jatkaa ja tulevaisuus on poikien osalta kisoja täynnä. Tässä pari kuvaa päivän tapahtumista..


C1:t avasivat keskiviikkopäivän.

Juuso Karttunen valmiina omiin suorituksiinsa.

Siitä se Bluntti lähtee!

Teemu Väliahdet oli toinen päivän Suomalaisista kilpailijoista.

Teemun donkey flip lähdössä pyörimään.


Tarkemmat tulokset löytyvät virallisilta kisasivuilta. Tänään, torstaina, kilpaillaan sitten naisten alkuerät sekä squirtin alkuerät. Tänään Suomen naiset näyttävät varmasti kyntensä. Paljon positiivisia huhuja on kuulunut mm. viimeöisistä treeneistä, joten odotamme innolla päivän kisaa. Kisassa mukana Jonna Kuronen, Paula Suurseppä ja Satu Vänskä-Westgarth.

Tästä päivästä eteenpäin kisat jatkuvat perjantain neljännesvälierin ja lauantaina kaikkien sarjojen välierin ja päättyvät vihdoin sunnuntaina kun viimein päästään kilpailemaan kirkkaimmista mitalleista finaaleissa.

Kuvat: Mikko Wendelin (Canon 450D)

Kommentit