Esittely: Anni Mykkänen

Nimi: Anni Mykkänen
Synt.: 13.02.1987
Kotipaikka: Kuopio
Seura: Kallan Melojat
Ammatti: Puuseppä, muotoilija, tilasuunnittelija
Melontavarusteet: Jackson Rock Star, Sandiline, Astral, AT 2
Milloin aloitit melonan ja miten: Vaikkojoki sekä Tiilikan ja Koloveden kansallispuistot on tuttuja inkkarin kyydistä ja käytyäni 14 vuotiaana kajakkimelonan peruskurssin Kuopiossa, myös retkipaatilla ihan itse meloen.
Halliharjoituksiin minut houkuteltiin harrastaessani vapaasukellusta ja samana keväänä Konnekosken virta veti mukaansa. Oman freestylekajakin ostin keväällä 2009.
Suosikki melontapikat: Kevättulvalla Kelokurkkio, ympäri vuoden Neitikoski, maailmalla Plattling Saksassa, huikea kokemus oli myös Garburator -aalto Ottawajoella
Miten treenaat: Meloen koskien ollessa sulana, talvella tulee käytyä myös uimahallissa, meloen ja kroolaten. Muuten pidän kuntoa yllä hiihtäen ja jonkun verran pyöräillen.
Muut harrastukset: Tanssi (hip hop, irkku ja kaikkea siltä väliltä).
Miksi koskimelonta: Se tuntui luonnolliselta jatkeelta sukellukselle.
Molemmissa tapahtuu myös jatkuvaa kehitystä niin fyysisesti kuin henkisestikin. Temput ei tunnu loppuvan koskaan, varsinkaan kun mahtavassa porukassa niitä voi keksiä lisää!
Melonnalliset tavoitteet: Meloa mahdollisimman monipuolisesti eri paikoissa. Kehittyä hyväksi honttomelojaksi ja olla aallossa ihan ässä. Sekä henkinen voitto itsestäni kilpailutilanteissa.


Saavutukset:
SM 6.    2010
MM 24. 2011
SM 4.    2012
EM 24.  2012
SM 4.    2013
SM  4.   2014
SM 1.    2015
MM 12. 2015

Kommentit

Lähetä kommentti