Ensimmäinen virallinen treenipäivä MM:ssä.


Tervehdys jälleen Saksan Plattlingista! Suomen joukkue on jatkanut täällä treenejään aurinkoisessa kelissä ja vihdoin täysilukuisena. Viime yö kyllä vietettiin jälleen erittäin kosteissa merkeissä kun taivas illalla repesi ja antoi joelle jälleen lisää vettä. Samalla tuli testattua Citroenin huippunopeus, kun illalla taistelimme etenevää saderintamaa vastaan jotta kerkesimme pystyttämään Tupi uuden hienon teltan ennen rankkasadetta. Ja tässä siis onnistuimme!!

Tänään alkoivat sitten viralliset treenit ja näinollen jokaiselle urheilijalle on laskettu viralliset 3 minuuttia treeniaikaa per päivä, seuraavalle kolmelle päivälle ja sitten vielä maanantaina on ruhtinaalliset 2 min 30 sek per urheilija. Noh, ei siinä kaikki, toki treenata saa vaikka läpi koko yön. Viralliset treenit sulkevat honton vain aamu 8:sta ilta 7:ään. Ja lisäksi suljettuna on vain honton oikea reuna, jossa kisat melotaan. Vastaranta on kaikkien käytettävissä läpi päivän. Siellä hontto on hieman huuhtovampi ja pohjakosketuksia tulee vähän enemmän, mutta treenistä sekin käy.

Treenit kulkivat koko joukkueelta melkolailla hyvin. Pientä hienosäätöä vielä tarvitaan, mutta se keretään suorittamaan näinä tulevina päivinä. Valitettavasti Marjaana joutui jättämään tämän päivän treenit väliin sairastelun takia, mutta tämä tuskin hänen suorituksiaan heikentää, koska hän on viettänyt täällä aikaa enemmän kuin kukaan muu Suomen joukkueesta.

Jälleen kerran treenit muodostuivat pääosin McNastyjen, volttien, Gozzilloiden sekä Phoenixien täyteisistä runeista. Vain harvoja Tricky Woo:ta on nähty. Tämä, jo vanha temppu, on edelleen yksi vaikeimmista suoritettavista listalla. Myös Lunar Orbit (myös Matrix:ksi kutsuttu) on näissä kisoissa kova juttu.


Tupi pääsi hyvin nopeasti sinuiksi kisapaikan kanssa.


Myös McNastyt irtosivat.


Paulan isot voltit ovat jo arkipäivää täällä.


Moppi virittää McNasty:ä.


Mikun Space Gozzilla!


Ja lisää Mikun ilmaa.


Juuson näyte Gozzillasta.


Ja Jusu hyppäämässä yhtä monista miehen vääntämistä McNasty:stä.


Näin menivät Suomen joukkueen tämän päivän 33 minuuttia ja seuraa reilu puolituntinen on luvassa huomena aamupäivällä. Seuraavaksi pitääkin tarkistaa säätiedote yömelontoja silmälläpitäen. Onneksemme järjestäjät ovat asentaneet kisapaikalle halogenin yöksi, joten ei tarvitse aivan sokkona hyppiä voltteja.

Tänäänkin päivän ohjelmaan luonnollisesti kuuluivat myös uimahypyt sekä beach wolley ja eräät jäsenemme ovat ilmeisesti onnistuneet hankkimaan myös palohaavoja erinäisiin ruumiinosiin paikallisessa vesiliukumäessä... Näillä jatkamme siis huomiseen...

Kommentit