Vuoden 2011 MM-kisat on avattu!!


Eilen illalla koitti viimein se hetki kun nämä MM-kisat tärähtivät virallisesti käyntiin. Tai voisi sanoa että pamahtivat... Avajaisissa jysähti pariin otteeseen isomman puoleiset kanuunat. Jollain vieraista saattoi tulla jotain ylimmääräistä kalsareihin tästä johtuen. No mutta kisat saatiin siis virallisesti käyntiin ja puheet pidettyä ja paikalle olikin kokoontunut koko läänin asuimmisto, joten tunnelma oli hyvä pienestä vesisateesta riippumatta.

Tänään sitten alettiin jo aamusta melomaan kilpaa ja kilpailut aloittivat naisten K1 sarja. Suomea edustamassa olivat Paula Suurseppä, Anni Mykkänen ja Marjaana Terni. Marjaana aloitti ensimmäisenä Suomalaisten suoritukset ja pienen alkujännityksen jälkeen repaisikin toiseen sarjaan valtavan voltin ja spinit ja näillä sijalle 28. Seuraavana Suomalaisista meloi Anni, jonka ensimmäinen sarja oli lähes 200 pisteen arvoinen voltteineen ja helixikin nähtiin. Harmiksemme Annin toinen runi oli sitten vähän epäonnistunut ja hän päätyi sijalle 24.

Suomalaisten päivän ehdoton ykkönen oli tänään Paula! Hänhän oli pari vuotta sitten Thunin MM-kisoissa sijalla 10. ja jatkoi tänään samaa rataa. Paula veti hugen voltin ja molempien käsien helixit ja alkukarsintojen jälkeen sijalla 4. ja jatkaa kisoja neljännesvälierissä!!


Pohjoismaalaisten yhteiskuva. Mukana Suomi, Ruotsi ja Norja edustajineen.


Avajaisissa oli todellakin paikalla kaikki mahdolliset kulän ihmiset ja sukulaiset.


MM-kultaansa Thunista puolustava Nick Troutman oli biletuulella katsomassa naisten kisaa. Takana istuu niin ikään Kanadaa edustava Joel Kowalski.


Suomalaisten kisakatsomo. Avajaiset hieman vielä painavat...


Marjaana lähdössä ensimmäiseen runiinsa.


Anni veti hienoja voltteja!


Ja välillä mietittiin taktiikkaa toiseen runiin.


Paula veti tuttuun tapaan isosti, kisassakin.


Näin siis saatiin ensimmäiset Suomalais suorituksetkin hienosti läpi ja jatkopaikkojakin tienattiin! Myös ravitsemusterapeuttimme saapui eilen paikalle, joten tämäkin puoli alkaa olla kunnossa. Hän näyttikin heti saavuttuaan joukkueelle mallia oikeanlaisesta hiilihydraattien tankkaamisesta ennen kisaa.

Tänään vielä kilpaillaan OC1:n sekä C1:n alkuerät ja huomena ovat taas Suomalaiset liekeissä kun miesten alkuerät pääsevät käyntiin heti aamusta. Mukana Tuomas Kuronen, Juuso Karttunen, Mikael Lantto, Tuomas Kaukola sekä Juho Niskanen. Me jatkamme päivää rentoutumalla ja seurailemalla kisoja sekä valmistautumalla huomisiin koitoksiin. Eetteriin palaamme jälleen miesten kisojen jälkeen.

Kommentit