Miesten Em-kisojen alkuerät

Noniin!

Tulokset miesten EM-kisojen alkueristä näettekin alla. Viisi Suomalaista oli kilpailemassa jatkopaikasta neljännesfinaaleihin, 20 parhaan joukkoon. Kilpailijoita miehissä oli vain 41, mutta taso oli silti kova, niin kuin odotimmekin. 20 joukkoon ja jatkopaikkaan vaadittiin noin 500 pistettä kahdelta runilta. Ja kuten aikaisemmista postauksista voitte lukea, hontto oli vaativa ja liikkeet eivät tulleet ilmaiseksi.
Kisarunien jälkeen allekirjoittanut oli parhaana Suomalaisena 21., yhden sijoituksen päässä jatkopaikasta, mutta tyytyväinen omiin suorituksiinsa. Toiseksi parhaiten Suomalaisista sijoittui Harri, ollen 23. Harrin toinen runi oli varsin mallikas ja mikäli ensimmäinen olisi ollut vastaava, olisi jatkopaikka ollut taattu. Tuppu sijoittui 25. , Tupi  27.  ja Teemu 30 . Pettymys muiden paitsi allekirjoittaneen kohdalla oli suuri. Teemun kommentit kertovat paljon: "Mahdollisuudet olivat paljon korkeammalle, mutta kun ei onnistu niin ei onnistu."

Teemun McNastyt olivat lähellä onnistumista, mutta tuomarilinja oli tiukka.

Tuppu vetää tyylikkäästi "kliininä"

Harrin phonix monkey

Tupi ja voltti

Space godzilla

Cartweelit pyörivät hyvin kisahontossa

"Ei paljon naurata."



Tänään on vuorossa neljännesvälierät ja kaikki semifinaalit, huomenna finaalit. Suomalaisten Ford ja Saab lähtevät tänään erisuuntiin melomaan euroopan muita laadukkaita stoppareita, Focus lähtee Plattlingiin ja Saab Graziin. Osa suomalaisista jää vielä tänne ja mekin seuraamme kisoja aktiivisesti, sekä päivitämme blogia tuloksista!

Kommentit