Oheistreeniä ja valmistautumista

Kisojen avajaiset ovat maanantaina 2.9.2013 paikallista aikaa klo 18.00 Bryson cityssä. Avajaisiin on valmistauduttu jo hyvissä ajoin: naisilla on kynnet maalattu ja miehillä varpaat teipattu.
Suomea edustetaan näyttävästi
Perjantaina meillä oli ensimmäinen treenivuoro klo 11.30. Vesi kisapaikalla nousee riittävän korkealle, jotta kisahontto edes muodostuu, vasta vähän ennen yhtätoista. Olimme tottakai vesillä hyvissä ajoin ennen omaa treenivuoroamme, mutta niin oli noin 50 muutakin melojaa. Ehdimme jokainen ottaa yhden surffin ennen omaa vuoroamme. Lauantaina meidän vuoromme oli vasta viimeisenä eli seitsemältä illalla. Väliajan kukin käytti haluamallaan tavalla. Minä kävin Tiian kanssa smoky mountains vuoriston tunnetulla näköalapaikalla Clingmans domella. Matkalla huipulle maisemat olivat upeat, mutta korkein kohta oli pilvien peitossa. Smoky mountain nimi kuulema tulee siitä, että vuorilla on aina öisin ja pitkään aamullakin hyvin sumuista.
Maisemaa matkalta huipulle
Tässä on jo pilvistä. Kelopuita rinteillä oli valtavasti.
Sunnuntainakin treenivuoromme oli vasta kuudelta illalla, joten aamupäivällä oli hyvin aikaa tutustua alueeseen hevosen selästä käsin. Kävimme Tiian ja Marikan kanssa parin tunnin maastolenkillä Fontana lake järven ympäristössä. Ratsastus teki hyvää selälle ja henkiselle valmentautumiselle.

Yhteiskuva meistä ratsastuslenkin päätteeksi, vasemmalta:
Marika ja tyttö nimeltä Bob, Jonna ja Jane sekä Tiia ja Sheryl


Kuva Janen selästä, edellä menee Tiia. Maisemat olivat kauniita ja polut muuten hyväkuntoisia, mutta paikoitellen hyvin märkiä ja upottavia. Edellisenä yönä oli satanut ja ukkostanut rankasti, sade loppui vasta noin puoli kymmeneltä, kun kymmeneltä lähdimme ratsastamaan. Muut ratsastivat ilman kypäriä, mutta meillä oli teemana strutterien värisuora:
pinkki, violetti ja sininen.
Jane on todella kaunis paint tamma, onneksi sain ratsastaa sillä

Kommentit

  1. Suomen freestyleratsastusmaajoukkueen blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja freestyleturistien, freestylemanikyyrien sekä freestyle varvasteippaajien maajoukkue. Otsikkohan kertoi jo kaiken.

      Poista

Lähetä kommentti