Leiriltä leirille ruohonjuuritason näkökulmasta


''keep going guys!''


Tuulisen päivän keskellä Tonavan vesi jatkaa tavanomaista virtaustaan kannatellen melojajonoa terävähkön honton vierellä. Rannalta kuuluu neuvoja, joista yritetään ottaa opiksi ja kosken pauhun yli tuntuu niin turhautuminen kuin onnistumisen ilokin.



Riina ponnistaa volttiin

Junnuleirien jälkeen lähtö Bratislavaan oli maajoukkueeseen kohdistuneen henkilöpalvonnan loppu. Täällä kaikki me olemme erehtyväisinä ihmisinä samalla viivalla oppimassa uusia, vaikka emme tokikaan keskenämme samoja asioita. Tasa-arvo on nimittäin löytänyt tiensä Slovakiaan, eikä aikuisten auktoriteettiasemaa meitä junioreita kohtaan täten enää samalla tavalla huomaa.

Aamuruuhka

Moni asia on toki samoinkin kuin niillä erityisesti meidän pienempien ihmisten kehittämiseen tarkoitetuilla kursseilla. Lämmittelystä ja syömisestä jaksetaan muistuttaa, eikä se tärkein - laji itse - muutu mihinkään, harjoitteli sitä missä ja kenen kanssa tahansa. Vaikka no, uskaltaisin ehkä väittää, että tämä on tavanomaista parempi paikka ja seura itsen sekä oman tekemisen kehittämiselle. Niin melonnassa kuin toki pingiksessäkin. Molemmissa on vielä näkyvissä jonkinlainen tasoero (vaikka on Miika toisinaan voittanutkin), mutta jospa tämä tästä vielä joskus meidänkin iloksemme muuttuu.



Visa karvailee GuiGuilla

Split link cartwheel

Miika kärryttelee

Sama mies, eri temppu

Paula looppaa
Riina rockaa




Terveisin,
Riina Aho & Miika Sorjonen

Kommentit

  1. Irmalta iso peukku meijän junnuille! <3

    VastaaPoista
  2. Uusia nimiä. Ihan mahtavaa! Ja kirjoittaminenkin teiltä näköjään onnistuu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti